G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.12.29 14:52:25 (H) 16172. |
Köszönjük szépen a tiszteletpéldányt. Az újság rendkívül színvonalas és nagyszerűen követi a Fonográf újság hagyományait. Szeretnénk, ha elküldenéd Ergának, hisz méltó arra, hogy az Archívum részese legyen. Gratulálunk a Szerkesztőbizottságnak és Füvessy Norbertnek, Vizi Viktornak, természetesen Neked is István! |
|
Előzmény: 16171, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.12.29 14:30:01 (H) 16171. |
Szép Napot Mindenkinek! Itt a két ünnep közötti hangulatban hadd tegyek közzé egy érdekességet, ami szerintem sokak számára újdonság lesz, s ami már megjelent a miskolci ILLÉS Klub "Mindig Veletek!" c. lapjának decemberi számában is. Október 10-én Levente volt a miskolci ILLÉS Klub vendége, s klubnap végén éppen a színpadi dekorációt szedtük le, amikor megkérdezem Leventét, hogy ki tervezte a legendás Illés jelvényt? (bevallom, én Szyksznian Wandára, számos Illés lemezborító tervezőjére tippeltem... ) Mire Levente legnagyobb meglepetésemre elárulta a „titkot”. Nos, az ILLÉS logót, lóval, szekérrel, betűvel nem más tervezte, mint Szörényi Gyula, Szabolcs és Levente édesapja. Akitől egyébiránt, műszaki mérnök lévén, nem állt távol az ilyesmi… Hát ennyi a történet... legalább negyven év után ezt is megtudtam... |
<< 1 >> |
|