Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 22:34:43 (V) 3319. |
Tudom, éreztünk Benneteket![]() |
|
Előzmény: 3311, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 20:41:18 (V) 3311. |
Nagyon köszönöm, nagy örömöt szereztél az érzékletes beszámolóddal. Ott voltam Veled..., Veletek... ![]() ![]() |
|
Előzmény: 3308, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 20:27:19 (V) 3308. |
"Egy kis folyó forrása felett temették el, amely kőmederbe folyik alá Attila király városába." Sziasztok! Azoknak, akik pénteken eljöttek a Pilisbe, saját szemükkel látták és saját fülükkel hallották Levi előadását az ásatásokkal kapcsolatban, óriási élményben volt részü(n)k. Tegnap hazafele jövet és a mai nap is azon törtem a fejem, hogyan, mit is írhatnék erről a csodálatos 2 napról. Hosszú lenne, ha mindent lejegyeznék ami percről-percre történt, de higyjétek el, megérné. Most azokat a melegséggel eltöltő érzéseket szeretném Veletek megosztani, amik bennem kavarognak. Életemben először most jártam a Pilisben, de azt már tudom, hogy nem utoljára. Teljesen feltöltődtem. A "szemelkélő" eső ellenére is szép számmal összegyűltünk, aminek igazán örültem. Nagyon jó volt este a hangulat, mondhatom nyugodtan, hogy családias. Akiket megismertem, ők is nagyon kedves emberek. Remélem a jövőben többször lesz alkalmunk együtt táborozni. A késő esti órákban már csak azok maradtunk, akik ott is éjszakáztunk. A központi sátorban ("főhadiszálláson" ![]() ![]() Tegnap kora reggel akarva-akaratlanul is, de szörnyő volt belegondolni abba, hogy a ma éjszakát már nem itt töltjük. Itt hagyjuk ezt a varázslatos, vadregényes, rejtélyes helyet és megint el kell búcsúznunk egymástól (szerencsére már csak 11 nap van hátra[ ![]() Juj, micsoda öröm volt az is, mikor megláttuk Szabolcsot, jahajj ![]() Tudom, hogy ez az egész, amit most átéltem már nem álom volt, de még mindig nem hiszem el teljesen. Annyira, de annyira szép volt és igaz volt... Köszönöm. Akárhányszor visszagondolok arra a másfél napra, olyan édes érzés ragad magával és csak sodor, sodor és sodor... Szívesen mondom azt, hogy jövőre ugyanitt, csak egy kicsit hosszabb időre találkozzunk, mert ez nagyon rövid volt ![]() |
<< 1 >> |
|