Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 15:07:26 (Csü) 9692. |
igen, általában így gondolják az emberek (mármint akik gondolkodnak ezen). nem sokan értettek egyet ezzel eddig velem, nem is akarok győzködni, én érzek abban igazságot (talán nem a legkifejezőbben sikerül ezt írásba fordítanom), de nem erőltetem rá senkire... Utolsó Európaira: igen, valóban benne van ez a veszély a tanulásban (noha írtad is, ez nagyon csekély), de aki elsajátít valahonnan egy apró kreativitást, az tud úgy tanulni, hogy mellette szabadon hagyja a "nem biztos, hogy úgy van az" lehetőségét is, és ha eszébe jut igazabb, eredetibb, más, akkor azt építi magába, s ha még alkot is belőle valamit, akkor lesz ő az ilyen zseniszerűség.. na nem akartam eszet osztani, ezek csak jó régi gondolatfuttatásaim voltak, gondoltam megosztom, ha már szóba került... ![]() |
|
Előzmény: 9690, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 14:18:56 (Csü) 9690. |
erga: 9680-ra Ă©n azt mondom, hogy semmi Ă©rtelme. Gábrosz: a tehetsĂ©g nem tanulhatĂł, akárki akármit mond. A tanĂtással pedig sok tudományban sokat lehet elĂ©rni, de nem az Ăşn. kĂ©szsĂ©g-tárgyakban. EgyĂ©bkĂ©nt pl. az analitikus gondolkodás, meg a gyors felfogás is alapvetĹ‘en adottság kĂ©rdĂ©se. Ha az nincs, akkor nincs mit fejleszteni sem. |
<< 1 >> |
|