Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.13 10:04:55 (Sze) 10397. |
Hiába figyelek én, ha már a kritika puszta ténye kivágja a biztosítékot egyeseknél. Ezt nem lehet egyoldalú elvárások mentén csinálni, mert abból tényleg az jön ki, hogy csak úgy nem sértek meg senkit sem, ha nem is írok be a fórumba. De ezt a szívességet nem fogom megtenni jelbeszédnek. Nem szeretném ugyanis abban a tévhitben meghagyni, hogy működőképes a "pedagógiai" módszere, miszerint csak neki lehet igaza és amit ő mond, az maga a gömb, a tökéletesség. Mielőtt még bárki félremagyarázná, én magam is tele vagyok hibákkal, a viselkedésem is. De nem is hiszem magamról, hogy ez nem így van. | |
Előzmény: 10396, Zsofi |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.13 09:48:12 (Sze) 10396. |
Persze, pont az írásos kommunikáció hátrányai miatt kell mindannyiunknak picivel jobban odafigyelni. Véleményed elhallgatását (remélem) senki nem kéri tőled! | |
Előzmény: 10395, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.13 09:41:06 (Sze) 10395. |
Meglehet, igazad van abban, hogy a stílusom nem a legfinomabb. Az írásos kommunikációban egyébként ez benne van, sajnos, itt nincsenek hanglejtések, gesztusok, mimika, stb. Azért akik ismernek (és nem csak azt hiszik), azok -remélem- tudják, hogy az a bántó szándék és folytonos, destruktív akadékoskodás, amivel itt engem megvádoltak, az nem jellemző rám. Ez azért merőben más. És sajnálom, de nem fogom elhallgatni a véleményemet dolgokról csak azért, mert vannak, akik csak a feltétlen rajongás, valamint a sárba tiprás kategóriákba képesek azt sorolni, a kettő közötti pozíciókat nem ismerik. | |
Előzmény: 10391, Zsofi |
<< 1 >> |
|