Színváltás: |
|
Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 07:25:47 (K) 115. |
Én is | |
Előzmény: 111, Lilike |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 19:36:33 (H) 113. |
Előzmény: 111, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 19:33:09 (H) 111. |
Feleség a férjnek: - Te, Zoli, át megyek öt percre a szomszédba. Keverd meg ezt a levest félóránként! Orvos a pácienshez: - Van egy jó meg egy rossz hírem, melyikkel kezdjem? - Kezdje a jóval! - Egy betegséget fogunk magáról elnevezni... Kislányt mindig az apja viszi kocsival az oviba. Egyik nap valami közbejön, ezért anyukája ül az autóba. Este a gyerek lelkesen meséli: - Képzeld apu, ma reggel egyetlen köcsöggel, vagy baromarcúval sem találkoztunk! Apu! Azt mondják az iskolában, hogy mi maffiózó család vagyunk. - Majd bemegyek, és elintézem a dolgot. - Jó, de úgy csináld, hogy balesetnek tünjön! Bal lábbal keltem fel. Felvettem az ingem és leszakadt egy gomb. Megemeltem a táskámat és leszakadt a füle. Már félek kimenni pisilni... Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön, megpillantja a kezében seprűt tartó, tomboló feleséget, és azt kérdezi: - Takarítasz, vazze, vagy repülsz valahova? És egy aktuális vicc: - Miről híresek a mogyoródi utcalányok? - Kilenc másodperc alatt 4 gumit cserélnek. |
<< 1 >> |
|