Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.21 09:48:20 (P) 12730. |
Közben azért van még néhány más program is amin a"kluboschok" részt vehetnek pl. ma este A.B.S.Z.. | |
Előzmény: 12726, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.20 23:24:12 (Csü) 12727. |
Bocsika, hogy kétszer is KIVÁNTAM, KIVÁNTAM boldog karácsonyt | |
Előzmény: 12726, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.20 23:21:16 (Csü) 12726. |
Kedves Laci! Semmi félreértés nincs. Legalábbis részemről. Örülök, hogy ez a fórum marad. Annak meg még ennél is sokkal jobban örülök, hogy a klub tovább működik, ahol Ti zenéltek - bátran állíthatom - valamennyiünk örömére. Ezért is ezer köszönet! Egyetlen probléma van csak, nagyon messze van még a február. Kénytelenek leszünk kivárni Még egyszer mindenkinek boldog karácsonyt kívánok kívánok! |
|
Előzmény: 12715, Laci |
Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.20 01:48:32 (Csü) 12715. |
Na, hála Istennek, sikerült jól megkavarni a dolgokat... Nem szívesen reagálok, mert egyrészt nem nyilatkozhatom az FG-4 zenekar nevében, másrészt úgy hathat, hogy mentegetőzőm. Pedig nem, hiszen nincs is miért. Azért írok csak, mert a hozzászólásokból én is azt szűrhetném le, mint Benzol, és fáj, hogy azok az emberek, barátok, akikkel a legutóbbi alkalommal együtt búcsúztattuk a Körtermet, egy számomra feledhetetlen estén, most ilyeneket gondolhatnak az FG-4-ről ("mintha a klubot kihúzták volna az eddig azt alkotó közösség alól"), tehát rólam is. Arra kérek mindenkit, hogy ne gondoljon ilyesmiket, mert nagyon nem ez a helyzet!!! Nem vitázni akartam, csak ezt elmondani Nektek. | |
Előzmény: 12713, Hilda |
<< 1 >> |
|