Színváltás: |
|
Rocktóber | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.18 15:35:02 (P) 13117. |
Apropó az én édesanyám a Civil rádióban műsorvezető. | |
Előzmény: 13105, G.TIBI |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.17 21:54:04 (Csü) 13107. |
Kedves Tibi! Nagyon köszönöm, nem csak a választ, hanem minden erőfeszítést Neked és szervezőtársaidnak (azt gondolom valamennyiünk nevében tehetem ezt), akik azon fáradoztok, hogy minden ott folytatódjék, ahol abbahagytuk. A jó híreid pedig azt súgják remek lesz . Még egyszer millió köszönet érte! Bízunk benne, hogy Levi, Moha és Tini továbbra is megtisztel bennünket jelenlétével, a fantasztikus FG4 és a Dúdolók gondoskodnak a jó hangulatról... Ez a két hét meg majd csak eltelik valahogy Még egy utolsó kérdés! Bátortalanul kérdezem én kis tudatlat, a Civil Rádiót hol lehet fogni? |
|
Előzmény: 13105, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.17 19:20:34 (Csü) 13105. |
A Fonóban jártunk! Kedden délután terepszemlét tartottunk az Illés Klub új helyszínén. Technikai kérdéseket egyeztettünk és megterveztük, hogy hogyan fogjuk belakni a házat. Hol helyezzük el a relikviákat, hol lesz az "Unicum szoba" ahol fogadjuk az Illés együttes tagjait, és vip vendégeket. A Fonó rendelkezik saját videokivetítővel, amit így nem kell minden alkalommal kölcsönöznünk. Itt jegyzem meg, hogy ezúton is szeretnénk megköszönni Lenkefi Laci segítségét. Minden helyen nagyon fontos a vendéglátás. Február elsejétől új büfése lesz a háznak. A "csárda" kialakítása sokkal kedvezőbb mint az előző helyen volt. A Fonó rendelkezik egy nyári helyiséggel is amit majd mi is használni fogunk. A klubnapokon csak mi leszünk a házban, nem lesz más rendezvény. A Fonón belül működik a Civil Rádió és január 28-án 12 órától egy órás műsort sugároz az Illés Klubról. Reméljük hogy mindenki jól fogja magát érezni az új helyen is. |
|
Előzmény: 13097, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.16 21:38:01 (Sze) 13097. |
Tibi! Indián említést tett "vezetőségi bejárás"-ról a Fonóba. Van valami híred, ami publikus? |
<< 1 >> |
|