Színváltás: |
|
Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.13 13:16:48 (Csü) 13851. |
Azért trukkös volt az öreg Jet Harris: tudniillik a Hank Marwin posztján játszó szólógitárosnak olyan és akkora szemüvege, frizurája és gitárja volt, mint Marwinnak! Én akkor nagyon le voltam lombozva, és ráadul volt, aki hazamobilozott a közönségből, hogy "Élőben hallgatom a Shadows!!!" |
|
Előzmény: 13844, benzol |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.13 12:25:31 (Csü) 13848. |
Azért abban az idöben még legalább 2 embernek volt olyan szemüvege: Buddy Holly és Szörényi Levente. | |
Előzmény: 13844, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.13 10:24:34 (Csü) 13844. |
Arra valszeg. hamar rá lehet jönni, hogy ha nem a Shadows nyomul: Szerintem a világon senkinek nincs olyan és akkora szemüvege, mint Hank Marvinnek (akinek ráadásul ugyanakkor van a születésnapja, mint nekem ) | |
Előzmény: 13841, Laci |
Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.13 02:18:43 (Csü) 13841. |
"kísértetiesen emlékeztetett a Shadows Kisstadionbeli III.Slágerfesztiválon előadott produkciójára" írja Oszi. Erről eszembe jutott, hogy én is ott voltam azon a koncerten a Kisstadionban. Nyilván többen is ott voltunk, ezért jegyzem meg: én is azt hittem, hogy a Shadows-t fogom hallgatni akkor, de nagyon hamar rájöttem, hogy nem ők azok!!! Az eredeti Shadowsból a basszeros volt csak ott, Jet Harris, és senki más. Jetről érdemes még tudni, hogy még a hatvanas évek elején kiszállt a Shadowsból, azóta semmi köze a csapathoz!!! Jet Harris nem árult zsákbamacskát, beszélt a koncerten Hank Marvinról, Bruce Welchről, a régi közös évekről, úgyhogy a "kedves" magyar szervezők verték át a közönséget, de nagyon... Egyébként nagyon jó kis koncert volt, de sajnos nem a Shadows... Bocs, ha bárkiben is világ dőlt össze most, aki ott volt. |
|
Előzmény: 13825, Oszi |
<< 1 >> |
|