Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.23 23:10:33 (K) 1672. |
Körülbelül 1 hónapja jártam Farkasréten Zolinál, akkor még változatlan volt a sír, de tényleg nagyon jó érzés látni, hogy mindig van friss virág. Egyszer, még télen Hoffmann Gyurival mentünk ki. Letettük a virágainkat, leszedtük az elszárdat leveleket a halomról, álldogáltunk egy kicsit, közben láttuk is, hogy egy idősebb hölgy, nagyon nézeget bennünket, aztán szép lassan közelebb jött. Kérdezte, hogy ismertük-e, honnan, s mikor elmondtuk, hogy rajongói-tisztelői vagyunk, teljesen megnyílt, és elkezdett mesélni nekünk Zoliról, milyen volt... Sajnos nem emlékszem, pontosan ki is volt a hölgy, lehet, hogy nem is mondta, de az is lehet, hogy csak az én memóriám hagy néha cserben... Mindenesetre nagyon megható volt. |
|
Előzmény: 1662, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.23 20:28:19 (K) 1662. |
Pásztory Zoli sírját többen említitek. A Zikkurat színpadi ügynökség már kiadta tervezésre a sírkő megvalósítását. A síremlékavatásról természetesen mindenkit értesíteni fogunk itt a Illés klub Fórumon keresztül. Szerdán 24-én du. 2-től 7 óráig még nyitva lesz a Bródy kiállítás a Komédium Színházban. Csütörtökön kezdődik a kiállítás bontása. Hérics Nándor Zenészportrék c. kiállítása a Kongresszusi Központban viszont ma bezárt. A jún. 2-ai klubnapon Vörös István szóló akusztikus koncertjét hallhatjátok. Aki többet szeretne tudni róla a www.vorosistvan.hu honlapon kaphat bővebb információt. Az Illés klubból ismert Tóth János (THJ) Stúdióban készült ek Vörös Pisti és a Prognózis együttes videoklipjei és DVD-je. |
<< 1 >> |
|