Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 19:41:51 (Szo) 19. |
Nem, ezt is forró zsíradékban, kiszaggatva kell sütni. Azonnal felpuffad és feljön a felszínre. | |
Előzmény: 18, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 13:20:53 (Szo) 18. |
Ismerem az általad említettet is, azt gondolom, de azt sütőben kell sütni tepsiben és nem olajban (ha egyre gondolunk). Lehet variálni, gyümölcsöt keverni hozzá, vagy a tészta feléhez kakaót rakva egy kevert színű és ízű tésztát kapunk. | |
Előzmény: 17, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 01:53:19 (Szo) 17. |
Van egy hasonló receptem, azzal a különbséggel, hogy ott fánknak nevezik, de kefires, az a lényeg. Ja, és nem élesztő van benne, hanem sütőpor. Najó, egészen különböző, ha jobban belegondolok Az is lehet édes és sós/sajtos is. Ha édes, akkor lehet variálni az édesítővel, pl, méz, vaniliás cukor (ez mondjuk javallott, hogy legyen benne), ilyesmi. |
|
Előzmény: 16, Hilda |
<< 1 >> |
|