Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.03 22:53:07 (H) 228. |
"...a kínai összeszerelés ellenére német cucc (bár hogy ez pontosan mit jelent, azt én se tudom)" Valószínűleg azt jelenti, hogy Jürgen valahol a Reichstag, a weimari Opera és a müncheni Ziegenficken kocsma alkotta bermuda-háromszögben megtervezte, aztán Ho-Csio-Cüng ott messze, keleten összebarkácsolta a pici kezeivel, miközben egyébként Günther ott ácsorgott felette és ellenőrizte, hogy mégis mit művel. De nem biztos... ...lehet, hogy Lothar volt az és nem Günther |
|
Előzmény: 226, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.03 13:03:48 (H) 226. |
No kérem, megvettem a cuccot, és bár noname márka, nem a legolcsóbb volt, és a kínai összeszerelés ellenére német cucc (bár hogy ez pontosan mit jelent, azt én se tudom). Épp tesztelgetem. Természetesen a walkman-em szintjét nem éri el, de keresek majd hozzá rendes fülhallgatót. | |
Előzmény: 225, Zé |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.03 10:02:11 (H) 225. |
Na, itt vagyok! Erga, úgy látom nem sok újat tudok mondani neked, egy a lényeg: bármilyen(gyártmányú) MP3-at veszel is, a lényeg: ismert márka legyen és azon belül is ne a legolcsóbb,mivel az utóbbiak biztosan made in china, + a benne lakó alkatrészek is .Minimum szint legyen a china összeszerelés,de nem ottani anyagokból ! A walkmannal és a fülhallgatóval kapcsolatban meg tudlak érteni. Én otthon Hi-Fi orsós magnón (is) hallgatok zenét,aminek a végén egy Hi-End csöves erősítő(Made in Zé) hajt meg olyan -szintén nem gyári- hangfalat,amelyben kb.40 éves BEAG mélynyomó szól. Meg kell hallgatni... Hova fejlődik a technika? Mennyire avulnak el Csak egy példa: miért a csöves erősítők a legdrágábbak ? Pedig ez háború előtti technika !(Egy 2x 20W-os gyári 1.000.000 Ft körül mozog !!) |
|
Előzmény: 223, erga |
<< 1 >> |
|