Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.05.21 03:40:25 (P) 27058. |
METRÓN A HEGEDŰ VONÓVAL......😂😀 2004 májusában Németh Oszi felhívott telefonon, hogy mit csinálok most, mert lenne egy kis munka. Éppen ebéd után voltam, úgyhogy ráértem. 🍗 🍗 🍺 Elmondta, hogy el kellene intézni Leventének egy-két dolgot, mert Ő nem ér rá, mert éppen próbálnak a 2004. június 4-i kisstadioni Fonográf koncertre. 🎸 🎹 🎧 🥁 Hamarosan elindultam a Körcsarnokba, ahol a biztonsági őr megállított, nem engedett be. Mondtam neki, hogy Leventéhez jöttem, bemutatkoztam, erre Ő: "- Ja, már tudunk magáról!" és ezek után beengedett. 🕵️ Javában zajlott a próba. Aztán jött Nekik az ebédszünet és odamentem Leventéhez. Mondta, hogy el kellene vinnem a hegedű vonóját megjavíttatni a József krt-ra egy hangszerjavító műhelybe. Örömmel elvállaltam a "munkát". Levente odaadta a vonóját, amikor Oszi odajött hozzám és nevetve mondta, hogy "- Csomagoljam be a vonót, mert esetleg nem az idén lebarnultnak néznek. Mindannyian jót nevettünk ezen, de természetesen nem csomagoltam be a vonót. Nagy örömmel és büszkeséggel vittem a vonót a Metrón, de csak én tudtam, hogy tulajdonképpen kié is ez a vonó. 😎 😀 Ezek után bejáratos lettem a próbára és több apróságot még elintéztem a zenekarnak. Sőt, a végén még kikérték a véleményemet a dalok sorrendjéről is. 🥁 🎧 |
<< 1 >> |
|