Színváltás: |
|
skubicsek | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.06.03 03:58:36 (Csü) 27098. |
Kelemen András gyerekkori zenész barátom 2013 január 14-én keresett meg azzal a régóta dédelgetett gondolatával, hogy valamilyen formában meg kéne örökíteni a hatvanas évek beat-pop-rock emlékeinket. Felkért arra, hogy én is vegyek részt ennek létrehozásában, melyre örömmel igent mondtam. Azonnal megkezdtük a szervezését, gyorsan kialakult a Csapatunk, majd létrehoztuk a MagyaRock Hírességek Csarnokát, 2013. június 26-án pedig megalakult a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesülete. 2014.02.06-án hivatalosan is megnyílt a Rockmúzeum. A rekvizítumok és egyéb anyagok begyűjtése mellett többek között a Szabad Európa Rádió (SZER) témakörében kutakodtam, melynek során sikerült kiderítenem, hogy a müncheni magyar nyelvű stúdió eredeti technikai berendezései hol lelhetők fel. Ezeket december 16-án végre sikerült behoznunk a múzeumunkba, melyek azóta is itt megtekinthetők. Jelen összeállításomban az ezzel kapcsolatban begyűjtött anyagokat és információkat szeretném közreadni, talán nem csak a Tilt Tűrt és Támogatott műfaj 70+ éves úttörői számára tartanak majd érdeklődést! Egy kis időutazásra hívom az „örök teenagereket” és azokat is, akik még nem hallottak arról, hogy mit is jelentett a fiatalságunkban a Szabad Európa Rádió. A múltat a jelenen keresztül visszük át a jövőbe, mert a múlt ismerete elengedhetetlenül fontos a jövő számára is! GYERTEK EL ÉS NÉZZÉTEK MEG! A Szabad Európa Rádió müncheni magyar nyelvű stúdiójának eredeti technikai berendezései a Rockmúzeum https://www.youtube.com/watch?v=mf-OsaklcFM |
<< 1 >> |
|