Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 11:34:53 (K) 2858. |
Hű leesett bizony. Egészen az ucsó pillanatig nem voltam benne egészen biztos, hogy őt látom, mer' ugye Cockert én ingben, enyhén pocakosan és szakállal ismerem..meg egy pöttyet idősebben De hát, mondom, ez a hang, meg a feldolgozás....juj, szóval katarzis volt, na. Így ebben a formában mégnem találkoztam vele. Amúgy tényleg jobb ez a feldolgozás mint az eredeti. Pontosabban ez a woodstocki előadás mindenképpen. Bár a Beatles védelmében mondva (nem mintha szükségük lenne a védelemre ) más stílus a kettő. |
|
Előzmény: 2857, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 23:35:21 (H) 2857. |
Ha most leesett az állad, hadd áruljak el valamit. Nekem ebben a zenebirodalomban, amelynek alattvalója vagyok, a csúcs Joe Cocker és a Beatles összegyúrva. Pontosabban az az előadás, az a feldolgozás, amely előtt első hallásra leborultam, és amelyhez mérten még azóta sem hallottam olyat, akit vagy amit fölé tudnék helyezni. De talán még mellé sem... És ez az a produkció, amelyről THJ azt mondta, hogy csak az olyan feldolgozást tudja elfogadni, amelyik jobb, mint az eredeti. És azt mondta, hogy ő csak egy ilyet ismer. EZT. És, ha megengeditek, idézek magamtól. Joe Cocker: Egyszerűen megindító, ahogy ez az ember láthatóan érzi a zenét. Érzem, ahogy szakad ki belőle, és a teste görcsbe rándul a kíntól, amikor kitépi magából, és átadja, hogy legyen az enyém. |
|
Előzmény: 2854, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 21:58:32 (H) 2854. |
Most nézem Woodstockot...Joe Cocker a With a little help from my friend-del! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Besz***ás!! |
<< 1 >> |
|