Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.23 22:59:07 (Sze) 3208. |
Kinek a pap, kinek a papné... avagy : Izlések és pofonok (iLlések és pofonok) között... Persze, hogy jó mindegyik zenekar, de az ember szíve húzhat egyik másik felé, nem? Az ABSZ-t nem hasonlítanám a másik kettőhöz, mert ők külön stílust képviselnek. Nekem speciel az ABSZ Tolcsvay számai tetszenek a legjobban, illetve a felállásukhoz is ez áll közelebb - szerintem. Én a nevükkel nem vagyok kibékülve (amit Bálintnak egyszer már kifejtettem), de ez legyen az én bajom. A Tarada (ex Verkli) Verkli korában volt igazi kuriózum, és nagyon jól sikerült az Illés-Fonográf nagylemezük is. Ez 1982-ben volt. Ezek után nekem már sok újat nem tudnak mutatni. Ettől persze jól játszanak. Az FG-4 -et amikor először hallottam, nekem az újdonság erejével hatott, és sokkal jobban megdobogtatta a szívemet. Nem tudom ki, hogy van vele, de én mindíg sokra értékeltem azt is, ha egy együttes egyforma ruhában van a színpadon. Tudom, nem ettől játszanak jobban, de az összhatást, illúziót növeli. (Gondoljatok pl. a Népstadionbeli 2001-es szuperkoncertre, ahol csak az Illés volt egyforma ruhában, s mellesleg csak ők öten, segédzenészek nélkül) Szóval és végül, persze, hogy jó mindegyik zenekar, de lehet az egyik vagy a másik szimpatikusabb. Vagy nem? |
|
Előzmény: 3202 |
<< 1 >> |
|