Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.24 12:53:43 (V) 4141. |
Szia Pista! Örömmel veszem a felajánlásod. Konkrét fájlnévvel egyből küldheted Ergának. Az Illés "múzeum" ezzel gazdagabbá válik. Köszönöm. |
|
Előzmény: 4138, Jelbeszéd |
Téhájé | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.24 12:16:15 (V) 4139. |
Szia! Látatlanban mondom, hogy az archívumban a helyük! Nekem is van egy-kettő, de azt én sem tudtam, hogy Illést is adtak ki ebben a formában. Látod, én még a KEK tagságim is beadtam, pedig az csak 'érintőleges' kapcsolódás a fiúkhoz... Minden ami emlékeztet minket arra az időre, az élmény a többieknek is, és érdekesség a fiatalabbaknak... Ilyen ősi emlékeket most csak mi tudunk felmutatni. Lillukáék pár évtized múlva a mostani tagságijukkal idéznek meg majd minket - (remélem)! Mi módosítva mondhatjuk a 'dzsungel törvényét' : "Egy korból valók vagyunk"... |
|
Előzmény: 4138, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.09.24 07:59:39 (V) 4138. |
Szép napot mindenkinek ! Ez a nap is jól kezdődik! Tibor, köszönjük szépen a sok újdonságot! Kérdezem (Tibortól) : van vagy 8-10 Illés képeslaplemezem, mint kuriózum érdekel-e? (Nem a lemez, hanem a beszkennelt kép) Szívesen elküldöm. Szerintem sokan azt sem tudják, hogy volt ilyen valaha, illetve, hogy nézett ki. |
<< 1 >> |
|