Színváltás: |
|
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.03 22:40:53 (K) 4425. |
Az ECHO egy dal erejéig /természetesen a "Gondolsz-e majd rám"-mal/ szerepelt egy Friderikusz műsor végén, ezt az egy dalt én annak idején a tv-ből felvettem videokazettára, közeledvén a péntek most néhányszor visszanéztem, még türhető, mármint a felvétel, az ECHO meg kitűnő. Sajnos az évszámot nem jegyeztem fel, de nemrég, azaz úgy 8-10 éve lehetett. | |
Előzmény: 4383, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.01 15:12:08 (V) 4383. |
Nagyon köszönjük Mező Pista Jelbeszéd barátunk 3 részes ECHO-s sztoriját. Ez az eddigi legjobb, hivatásos rockújságírókat is felülmúló szakszerű összeállítás. Csillagos ötös. Az Echo tagjai vendégek voltak a NOcoMMent klubban 1995. márc. 16-án. Érdekes módon az ECHO együttes éppen az FMH színháztermében tartotta legutolsó nyilvános koncertjét 1995. dec. 14-én. Majd folytatódott a házibuli hangulat a NOcoMMent klubban a körteremben. Ott még TAMÁS LACI FIA - aki azóta már nincs köztünk - is játszott színpadon az Echoval. Az eseményről TV-felvétel készült, de tudomásunk szerint nem került adásba. Személyes ARCHÍVUMOM FÉLTVE ŐRZÖTT KINCSE. További érdekesség, hogy a most 60. születésnapját ünneplő Németh Oszi náluk kezdte zenei pályafutását, mint road. Az ECHO együttes most intenzíven próbál az okt. 6-i klubnapra, ahol egy kb. 45 perces programot fognak előadni. Ez lesz a búcsúkoncertjük. U.i.: Kisstadionban 1969. jún. 21-én volt az Illés-Echo-Atlas közös nagy koncert. |
<< 1 >> |
|