Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.27 07:02:06 (P) 4975. |
Benzol, Te ismered az említett Porcupine Tree-t? | |
Előzmény: 4835, Az Utolsó Európai |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.18 23:24:26 (Sze) 4844. |
Olvasok most egy nagyon érdekes könyvet: Józsa Erika Metropol-sztoriját és pont olyan részleteknél tartok, hogy milyen szinten volt akkoriban Erdélyben egy lemezt kiadni, mikor konkrétan koncertezni is csak eszkábált kiskocsival vitték a cuccokat egyik faluból a másikba, mert kocsi az akkor naív volt... Biztosan én vagyok lemaradva ilyen téren, mármint a könyvre célozva, hogy még csak most került a kezembe Hál Istennek, kellemesen fogok elmélyülni ezen területen az elkövetkezendő maradék másfél évemben, hihi | |
Előzmény: 4835, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.18 12:19:16 (Sze) 4835. |
Arra persze én se tudok varázsszót, hogy miképp születhetnének remekművek anyagi támogatás híján; én csak a már megszületett remekművek felkutatása mellett törtem lándzsát. Abból indulok ki, hogy ha valaki elég elkötelezett ahhoz, hogy ne érje be a média hígvelejűek számára összeválogatott sablonjaival, akkor kell legyen benne annyi érdeklődésnek, hogy kutat az arra érdemes hallgatnivalók után. Most például hozzájárulok a világ rejtett keresőenergiájának kiáramlásához, és adok egy nyomot: Porcupine Tree! Mindenki keresse, hallgassa, mert remekműveket alkotnak. |
<< 1 >> |
|