Színváltás: |
|
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 23:54:25 (Sze) 4952. |
Félreértettük egymást... nem a megasztárokra gondoltam, hanem egyszerűen az új fiatal zenekarokra, akiknek ugyanúgy el kell valahogy indulniuk, mint azoknak, akikből "sztárok" (utálom ezta szót) lettek... abban pedig teljesen egyetértünk, hogy egy ilyen ugródeszkával indulni igazságtalan azokkal szemben, akik ugyanilyen (bátorkodom kijelenmteni, hogy ettől még sokkal nagyobb) tehetséggel rendelkeznek, de mégegyszer leszögezem, hogy abszolút nem a megásokra céloztam, hanem cska úgy általánosságban! | |
Előzmény: 4945, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 23:23:26 (Sze) 4945. |
Maradandót alkotni? Úgy, hogy fogom magam és végig "skálázok" szenvelgő pofával egy remekművet? Amit hangról-hangra és igazi átéléssel lenne szabad csak előadni. Gondolj csak arra, amit a Queen-dalokkal műveltek, vagy az LGT-re. Agyrém. Sokan álmodoznak arról, hogy ünnepelt sztár lesz belőlük egyszer. Node muszáj, hogy minden ilyen ember az legyen, ha rendelkezik a hozzá szükséges adottságokkal, ha nem? És ha mégis, miért nem tisztességgel, munkával, a művészet és a közönség iránti alázattal és miért sokkal inkább marketinggel és kereskedelmi tömegpszichózissal? Jó, jó, ez az új trend, tudom, nyugodjak bele, de ha én az utca közepére sz@rok és sok pénzért elhitetem mindenkivel a környéken, hogy az nem fekália, hanem önkifejeződés és műveszet, meg érték és tananyag, stb., attól az még szar marad, ha csigalépcsőt is építek belőle, akkor is. Ez itt a probléma. | |
Előzmény: 4942, Rockybaby |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 22:41:09 (Sze) 4942. |
Én ezzel úgy vagyok, hogy maradandót alkotni midneki szeretne, valahogyan el kell kezdeni... Engem nem bánt a sok-sok új és próbálkozó zenekar (talán, mert én is ebben a cipőben járok), addig nem bánt, amíg jogtalannak nem tartom egyes darabok "befutását" még akár 15 perc hírnévként is... | |
Előzmény: 4941, benzol |
<< 1 >> |
|