Színváltás: |
|
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.31 15:07:17 (K) 5138. |
A Nap-kelte c. műsorban mesélte minap KZS (láttátok?), hogy a legutóbbi koncertjén - miközben mutatta be a zenekart - a nagy füstben ("nagy a köd, nagy a köd") megbotlott egy, a színpadon lévő kontroll ládában, és átesett rajta Miután felkelt (állítása szerint felugrott , az addig lélegzetét visszafojtó közönség tapsviharban tört ki... (Szerintem eközben is énekelt, miszerint: kelő nappal én is kelek ná-ná-ná-nááá...) Ezt én bónuszként feltenném arra a DVD-re... |
|
Előzmény: 5137, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.31 13:18:59 (K) 5137. |
KONCZ ZSUZSA BUDAPEST SPORTARÉNA DECEMBER 2. Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottak erről az eseményről. Koncz Zsuzsa elmondta, hogy a 6. Budapest Sportcsarnoki koncertje után pár nappal leégett az azóta már legendássá vált létesítmény. Néhány évvel utána épült fel a Budapest Sportaréna. Zsuzsa késztetést érzett, és most látta elérkezettnek az időt, hogy egy életmű koncertet adjon ezen az új helyen. A másik aktualitás az idén áprilisban megjelent új verses lemezének a bemutatója. A koncertnek két vendége lesz: Bródy János és Tolcsvay László személyében. Ők önálló kis blokkal lépnek fel. Elhangzott, hogy valami kis közös produkció is kikerekedhet ebből. Elképzelhető, hogy a közeljövőben nem lesz ilyen nagyszabású és megismételhetetlen koncert. Ezért a Duna Tv az eseményt rögzíti, és a sugárzás előtt egy önálló portréfilmet is lead Zsuzsáról. Ezt követően DVD-n és esetleg CD-n is megjelenik a koncert zenei anyaga. Jegyek kaphatók a Concert & Media hálózatában, a helyszínen, valamint az interneten a www.jegyelado.hu oldalon. Remélem minél többen találkozunk a koncerten, és aztán majd a klubban elmeséljük....... |
<< 1 >> |
|