Ja, ha arról van szó, hogy egy 8 éves masinát szeretnél modernebbre cserélni, akkor valószínűleg már tényleg eljött az ideje, ahogy mondod. 8 év rengeteg idő a technikai fejlődésben. Amikor utazom a kirándulócsapattal több száz km-eket, olyankor én is viszek magammal vmi hallgatnivalót az útra. Nekem erre a célra még egy alig használt Panasonic hordozható CD lejátszóm van, és viszek még egy kis CD-tartó táskát, amibe kb. 20 db korong belefér. Az őszintét megvallva még nem volt alkalmam belehallgatni az MP3 lejátszó minőségébe, hogy össze tudjam hasonlítani. Tudom, hogy hasonló a pendrive-hoz, amivel már dolgoztam a mókahelyemen, és ha jól emlékszem 256 MB volt a kapacitása. Nem tudok én elektronikai érveket felhozni, tudod te azt jól, viszont érdeklődve olvasom itt a műszaki oldalon, hogy mit tudnak ezek az apróságok. Érdekelne az is, hogy vajon hány CD anyaga fér rá egy MP3 lejátszóra? Azt meg igen mókásnak találom, amikor az utcán vagy a BKV-n látom, hogy vki zenét hallgat, a zsebében lapul az MP3 lejátszó, a fülén meg egy irtózatosan nagy fülhallgató, érdekes párosítás. De most ahogy írod, már értem, hogy miért. Meg azt is mókásnak találom, ahogy az emberekből úgy lógnak ki a mindenféle zsinórok, hogy olyan benyomást keltenek mintha infúzióra lennének kötve, mint a kórházban. Értem, arról van szó, hogy ebben az esetben infúzióról kapják a zenét. Még mindig jobb mint a kórházi dolog.
Mégegyszer köszi az eligazítást, felvilágosítást fiúk!
|