Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.06.07 06:13:27 (H) 27110. |
AZ OMEGA KLUBBAN..... Tóth Jancsi (THJ) barátom, aki akkor az Illés Klub videósa is volt 1994-ben elvitt az Omega Klubba, ami a Postás Művelődési Központban volt. Ács Mónika a Klubvezető és Benkő Laci odajöttek hozzám és mondták, hogy a műsorvezető, Hajnal Gábor sajnos nem tud eljönni és felkértek, hogy vállaljam el a moderátor szerepét. Mondtam, hogy én Illés körökben eléggé ismert vagyok és nem biztos, hogy jó lenne. Pár perc gondolkodás után nagyon megtisztelőnek éreztem a felkérést és igent mondtam. Benkő Laci a színpadon bemutatott mint az Illés Klub vezetőjét. Ettől kezdve 2000-ig vezettem a közönségtalálkozókat. A talkshowkról videók készültek, amik az archívumom büszkeségei. Közelebbről való megismerkedésünk kellemes csalódásként ért. Kellemes, intelligens, jópofa embernek ismertem meg mind az öt tagot. 1996-ban az Omega Klubbal hajó kirándulást szerveztünk Visegrádra. Molnár Gyuri (Elefánt) írt egy dalt erre az alkalomra és a lakásán tanultuk be az új szerzeményét, amit a hajón közösen adtunk elő. Nagyszerű emlékeim vannak Róluk. |
<< 1 >> |
|