Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.06.10 05:28:15 (Csü) 27113. |
Ne sírj kedvesem.......😀 😀 Tolcsvay Bélát nagyon régóta ismerem. 😀 😃 👍 ✍ 1973-ban csináltam zenekarával egy jó hangulatú beszélgetést a következő évről. 🎤 ✍ 😃 Béla volt a fő rendezője az Első Magyarországi Pop Fesztiválnak, amit a miskolci DVTK Stadionban rendeztek meg, 1973. 06. 10-én. Erről többször beszélgettem Vele. 👍 🎤 ✍ Itt jegyzem meg, hogy több osztálytársammal ott voltunk a Pop Fesztiválon: 🥁 🍻 🍻 🎸👮 👮 Ács Zoli, Tóth Attila (Totya) Duka Gyula és Varga Balázs (az utóbbi kettő már sajnos nincs köztünk 😢😢. Erről készítettem amatőr hangfelvétel is. Bródy "köszönet nyilvánítása" is az archívumom egyik kincse. Tinit ezután egy időre kivonták a forgalomból. 👮 👮 😅 😢 A koncert körülményeiről és a rendőri intézkedésekről majd talán máskor. 👮 🍻 Amikor Tolcsvay Bélát először meghívták Ausztráliába, Tóth Jancsi (THJ) barátommal csináltunk egy referencia filmet Béláról. 🎬🎥 1993-ban Ő is ott volt az Illés Kluboschok Baráti Körének megalakulásán. 🎸😀 Többször nagy sikerrel játszott az Illés Klubban. 😀 🎸 👏 👍 |
<< 1 >> |
|