Beszámoló.
Nehéz bármi újat írni Tibi beszámolója után. Az biztos, hogy nagyon sok előkészítő, egyeztető munka volt a klubnap létrehozásában. Ezt Tibinek és Jutkának köszönhetjük. Külön bűvészmutatvány volt kis költségvetésből színvonalas műsort létrehozni. Dugig volt a terem. Az, hogy a lelátó is tele volt, az ritkán fordul elő. Teltházas este volt. Meglepetés volt a fellépők között Dobos Laci. A legjobb házi zenekara volt az Illés klubnak az FG4, a vezetésével. Török Bálint jól jellemezte a hangját, olyan mint a kaméleon. Ha kell akkor Ringo Starr, ha kell, akkor Paul McCartney, ha kell, akkor John Lennon. Emellett a leghitelesebben énekli az Illés, Fonográf, Tolcsvay számokat. Én még jól emlékszem, hogy milyen fergeteges bulikat tartottak a körteremben, az Aranytízben. Jó volt őt hallani egy szál gitárral is. A közönség soraiban több olyan arcot is láttam, aki Dobos Laci rajongótáborához tartozott.
A VIP asztalnál ülő Vörös István régen nem járt lent a klubban, jó volt látni ismét. Jenei Szilveszter is régen nem volt már a klubban és nagyon híreket sem lehet hallani róla. Pedig még mindig nagyon jól gitározik.
Örs felesége, Ági nagyon csinos és szép. Rá igaz a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Na, ő az. Jó régen volt lent a klubban. Jöhetne máskor is. Egy jelenség volt.
A Kék és Narancssárga Produkciót még nem hallottam. De ez az én hibám. Jó hangulatot teremtettek, az összes Republic slágert eljátszották nekünk. A közönség soraiban sok Republic rajongó ült, akik kívülről fújták az összes nótát. Addig, amíg ilyen lelkes rajongótáboruk van, Bódi László „Cipő” emléke nem fog elhalványulni.
Köszönjük a szervezőknek, a fellépőknek ezt a jó hangulatú estét.
|