Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.09 08:28:41 (Sze) 2872. |
Valóban, Oszi, ez tényleg sokkal jobban hangzik... Nem is tudom, Lilluka, miért nem így írtad?? Mindenesetre majd Szabolcs felé a vonaton gondolunk rátok...étkezőkocsi nem hiszem, hogy lesz rajta, de mikor elmajszoljuk majd a sonkás szendvicsünket, eszünkbe fog jutni, hogy ezt bizon szívesen megosztanánk. No,de várom én már azt a szeptemberi klubnapot! |
|
Előzmény: 2871, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.09 08:16:43 (Sze) 2871. |
Jó nyaralást kívánok! Szabolcsba a rokonokhoz? Miért nem Szabolcshoz a rokonokkal? Ez sokkal jobban hangzik. |
|
Előzmény: 2870, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.09 08:12:32 (Sze) 2870. |
Jó reggelt! Pár napig megint nem leszünk Lilikével, megyünk Szabolcsba a rokonokhoz. Addig is puszilok Mindenkit |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.09 00:20:34 (Sze) 2869. |
hála neked érte figy a kiséreteket hanyagolhatjuk eslő körben ha felkerül az összes Illés, Koncz, Fonográf kislemez HELYESEN, az már nagy előrelépés... |
|
Előzmény: 2867, Jelbeszéd |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 22:08:57 (K) 2868. |
Most éppen a '90-es koncertet hallgatom és bizony jönnek elő azok a csodálatos érzések... Egy év elmúlt... Szép lassan elérkezünk ahhoz a dátumhoz, mely számomra nagyon sokat jelent. Bizony, augusztus 9... Életem első ILLÉS koncertje. Egy igazi csoda volt, óriási élmény. Sohasem fogom elfelejteni azt a varázslatos pár órát. -most éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen? szól. Zoli: virágok közt Veled lennénk, hidd el- Azóta is rengetegszer elkap az a lebilincselő érzés, amit akkor és ott éreztem. Az első sorban álltunk Lilikével, ááá... Ami ennél is gyönyörűűbb, ekkor ismertem meg személyesen is a Fiúkat. Ahogy a zenéjükkel, úgy mind az Öten a bűbájos személyiségükkel is magával ragadják az embert. Levi, Szabolcs, Tini, Lajos, Zoli: annyi mindent kaptam Tőletek ezalatt az egy év alatt, hogy azt nem lehet elégszer megköszönni. Szeretetet, törődést, kedvességet... Zenétek, a dalszövegek ráébresztettek egy s másra, bizonyos gondolataimat pozitív írányba terelték... El sem hiszitek, milyen felhőtlen boldogság számunkra az, ha eljöttök a klubba. S még arról nem is beszéltem, milyen szép, igaz barátságok születtek. Jucussal a koncert után ismerkedtünk meg, pár nap múlva Gyulával (hulio), majd tüneményes családjával és most már itt a klub is, ami maga egy nagy Család. Nagyon-nagyon szeretünk Benneteket! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 22:00:33 (K) 2867. |
Oké ! Akkor azt a formulát választom, hogy leírom melyik borító hogy néz ki eredetileg, és melyik SP van benne. És ezt elküldöm az e-mailedre. Jó lesz így ? Bár megmondom őszintén, hogy a sok-sok Koncz Zsuzsa kislemez már annyira összekutyulódott az emlékeimben, hogy abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy eredetileg abban volt-e? Kivéve amelyikre rá van írva... És akkor még a kíséretekről nem beszéltem (Ambrus, Aradszky, Dobos, Korda stb.) mert ott meg én igyekeztem olyan borítót keresni, amelyiken az illető énekes fényképe van. Bár itt is van olyan borító, amelyiken fel vannak sorolva a dalok, de ez a kevesebb. Amennyire tudom, kinyomozom. |
|
Előzmény: 2866, ummagumma |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 18:06:38 (K) 2866. |
István! megkaptam a leveled és a kislemezborítókat de így még nem tudom feltenni a honlapra ugyanis nagy része nekem nincs meg és nem tudom összepárosítani a borítókat a kislemezdalokkal... ha gondolod akkor javítsd ki a kislemezlistát és írd a dalok mellé - melyik borítót tegyem fel a webre köszi |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 16:50:07 (K) 2865. |
Én olvastam, Arra emlékszem, hogy a "Ne gondold"-ot játszák benne. Majd késöbb átnézem, és kiírom, hogy melyik számok vannak benne még. Ahogy én hallotam, Szörényi-Bródy azért nem válallta, mert rockzene ellenesnek találták akkor. Talán ma már máasképp gondolják. De erről őket kell megkérdezni. |
|
Előzmény: 2861, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 16:41:05 (K) 2864. |
Igazad van ! Nagyon helyes ! | |
Előzmény: 2863, asdfasdf |
asdfasdf | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 16:28:49 (K) 2863. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 15:56:10 (K) 2862. |
Más. Oszival volt egy kis eszmefuttatásunk a dohányzásról, csak valahogy a humor rovatba keveredett... Aki érdekel, olvassa el. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 15:54:12 (K) 2861. |
Szép napot mindenkinek! Arról is ejteni kell néhány szót, hogy a Woodstock ihlette meg Déry Tibort, amikor megírta a "Képzelt riportot". Állítólag először a Szörényi-Bródy szerzőpárt kérték fel erre a munkára, de nem vállalták, s aztán lett belelőle Presser-Adamis-Déry. Nem tudom tényleg így volt-e, de kíváncsi lennék rá ennyi év után is, hogy miért nem vállalták? Nem tudom melyikőtök olvasta a könyvet? Kis vékonyka, egy óra alatt ki lehet olvasni, de nem is ez a lényeg: Déry Tibor Illés számok címeit írja benne ! Állítólag ez meg úgy történt, hogy amikor írta, leküldött valakit a Rákóczi úti hanglemezboltba, hogy vegyen egy Rollig Stones lemezt. Az illető visszajött, hogy nincs Rolling lemez, de helyette hozott egy Illés lemezt (Illések és pofonok), így hát Déry Tibor arról nézte ki a dal címeket, amiket így viszont a könyvben a Rolling Stones játszik. |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 15:28:44 (K) 2860. |
Hát igen Cocker "papa" is volt fiatal,habár a "sikkes" mozgása ma is megvan ,ha másról nem arról felismerhető. Most már értitek miért hordom a klubban a nyakamban a régi fényképemet ? Ki ismerne fel a régi csajok közül at "eltorzult" fejemmel./igaz így sem! / |
|
Előzmény: 2858, Lilike |
Téhájé | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 14:50:18 (K) 2859. |
Sziasztok! Ha már így szóba kerültem, igazolni tudom Hulio beírását! Érdekes, hogy épp nemrég beszéltünk erről... vagy az Orczy kertben, vagy Szilvásváradon...de mindegy, nem olyan régen az a lényeg! És, hogy Ti épp most ismerkedtek ezzel, az nagyon érdekes. Úgy látszik tényleg egy hullámhosszon vagyunk...! Egyébként ami ezen a filmen látszik, az volt a 'hippy kultúra' ... |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 11:34:53 (K) 2858. |
Hű leesett bizony. Egészen az ucsó pillanatig nem voltam benne egészen biztos, hogy őt látom, mer' ugye Cockert én ingben, enyhén pocakosan és szakállal ismerem..meg egy pöttyet idősebben De hát, mondom, ez a hang, meg a feldolgozás....juj, szóval katarzis volt, na. Így ebben a formában mégnem találkoztam vele. Amúgy tényleg jobb ez a feldolgozás mint az eredeti. Pontosabban ez a woodstocki előadás mindenképpen. Bár a Beatles védelmében mondva (nem mintha szükségük lenne a védelemre ) más stílus a kettő. |
|
Előzmény: 2857, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 23:35:21 (H) 2857. |
Ha most leesett az állad, hadd áruljak el valamit. Nekem ebben a zenebirodalomban, amelynek alattvalója vagyok, a csúcs Joe Cocker és a Beatles összegyúrva. Pontosabban az az előadás, az a feldolgozás, amely előtt első hallásra leborultam, és amelyhez mérten még azóta sem hallottam olyat, akit vagy amit fölé tudnék helyezni. De talán még mellé sem... És ez az a produkció, amelyről THJ azt mondta, hogy csak az olyan feldolgozást tudja elfogadni, amelyik jobb, mint az eredeti. És azt mondta, hogy ő csak egy ilyet ismer. EZT. És, ha megengeditek, idézek magamtól. Joe Cocker: Egyszerűen megindító, ahogy ez az ember láthatóan érzi a zenét. Érzem, ahogy szakad ki belőle, és a teste görcsbe rándul a kíntól, amikor kitépi magából, és átadja, hogy legyen az enyém. |
|
Előzmény: 2854, Lilike |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 22:04:38 (H) 2856. |
Bocsánat, véletlenül Lilike nikkével írtam be a hozzászólásomat. | |
Előzmény: 2855, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 21:59:56 (H) 2855. |
Te, az Joe bácsi?! A dal az megvolt, a hang is valamennyire, de nem jöttem volna rá, hát ez állati... | |
Előzmény: 2854, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 21:58:32 (H) 2854. |
Most nézem Woodstockot...Joe Cocker a With a little help from my friend-del! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Besz***ás!! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.07 21:58:21 (H) 2853. |
Olvasom a hozzászólásokat. Elég nehéz követni. Hulio! Nyugodtan elküldheted a képeket. (Ha majd olyat küldök, amit nem lehet, azt jelzem...) |
<< < 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 > >> |
|