Színváltás: |
|
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.22 10:22:47 (Csü) 113. |
Tudom,többet megéltél mint én,több az élettapasztalatod. Viszont ma kevesen vannak tisztában azzal,mi van ennek a hátterében:"A pártok uszítanak, egymás ellen hangolják az emberek, több részre osztják az országot, beférköznek az otthonokba, néhol még családokat is szétzilálnak." Tudod említettem 3 könyvet,a címüket majd szóban |
|
Előzmény: 104, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.21 21:51:07 (Sze) 104. |
Kedves Zé! "Minél többet tudsz a világról, annál elkeserítőbb képet kapsz" "...mai gyors információáramlást kihasználva a politika -sajnos- igyekszik mindenhová beférkőzni,tömegeket befolyásolni " Ezzel mélységesen egyetértünk valamennyien. DE! Ez a fene nagy demokrácia következménye. A pártok uszítanak, egymás ellen hangolják az emberek, több részre osztják az országot, beférköznek az otthonokba, néhol még családokat is szétzilálnak. Ez elkeserítő. Lehet, hogy ehhez a nagy szabadsághoz még nem nőtt fel a nemzetünk? Ezzel a hozzászólással én is visszalépek, hiszen nem akarok vitát szítani, politizálni meg egyáltalán nem. Én sem tudom melyik az a mondat amire gondoltál, majd meghallgatom újra a felvételt és jobban figyelek. Todod most minden megnyilvánulás megítélése attól függ, hogy innét nézed, vagy az "utca másik oldalán" állsz. |
|
Előzmény: 100, Zé |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.21 20:06:56 (Sze) 100. |
Kedves Hilda ! Az akkori időket valóban nem érzékelhettük közvetlenül,viszont a mai gyors információáramlást kihasználva a politika -sajnos- igyekszik mindenhová beférkőzni,tömegeket befolyásolni .A média a legjobb eszköz erre,amit már kb 2 hete kielemeztünk itt a fórumon,úgyhogy Benzolt ezért tudom megérteni. "Minél többet tudsz a világról, annál elkeserítőbb képet kapsz" ahogy Vica leírta.Ezt alátámasztom,mivel mostanában 3 olyan -betiltott- könyvet olvastam el,ami logikus és valós magyarázatot ad a mai hazai állapotokra. Tegnap a Petőfi rádió műsorában Levente is célzott a jelenkor elszomorító tényeire,aki hallotta,tudja melyik két mondatra célzok. Igaza van! |
|
Előzmény: 95, Hilda |
<< 1 >> |
|