Színváltás: |
|
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 20:23:56 (H) 107. |
Fő az őszinteség. Én tiszteletben tartom a véleményed, és ezért nem is haragszom meg. Nem kötelező mindenkinek a Fradit szeretni. Nézzük meg közelebbről az úgynevezett futballhuligánok ügyét. Én ezeket a csőcseléket nem nevezném szurkolóknak. Az ilyenek csak a balhét keresik, csak ezért járnak meccsekre, függetlenül a rajtuk lévő zöld-fehér, lila-fehér vagy piros-fehér meztől. Szerintem erről a csapatok egyáltalán nem tehetnek. Mit tudna tenni huszonpár focista és néhány vezető ezek ellen? A rendőrség hatékony fellépésére lenne szükség, és példát kellene statuálni, mint pl. annak idején az angoloknál. Ha rajtam múlna a huligánok sorsa, akkor első alkalommal eltiltanám a focimeccsektől legalább 1 évre + 1 hónap közmunka, második alkalommal örökre eltiltás a focimeccsekről + hosszú évekre börtönbe csuknám. Tényleg ennyire vágod a Fradi dolgait? Akkor egy találós kérdés: Mikor, hol, ki ellen játszott a Fradi nemzetközi kupadöntőt? Mi lett a meccs végeredménye, és ki szerezte a gólt? |
|
Előzmény: 106, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 19:58:47 (H) 106. |
Na jó, hát kimondom nyíltan (mert őszinte ember vagyok!), mégha ezért most rám fog megharagudni valaki: Nem szeretem a Fradit! És tudjátok miért? A szurkolói, vagy a magát szurkolónak nevezettek miatt! Jó, tudom, nem mindenki olyan, hogy a balhét keresi, de ha megkérdeznek 100 embert, hogy ez melyik csapat szurkolóira jellemző leginkább, akkor 80-90-en a Fradit fogják mondani. Bár ilyen vandálok más táborban is vannak (épp most nézem a híradóban az Újpest diósgyőri kiruccanását), de hidd el, a szavazás eredménye ezt is tükrözi. Persze, mindenki elfogult a saját kedvenceivel, így tökéletesen meg tudom érteni őket is. Valaki azt írta a VB alatt, hogy nem szereti a franciákat. Hát én meg a Fradit nem szeretem! Ettől még az egyik legnagyobb labdarúgónak tartom egyetlen aranylabdásunkat (Albert, 1967), és ötven évre visszamenőleg elmondom a Fradi összeállítását (is), de nem szeretem. ( |
<< 1 >> |
|