Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 22:11:43 (K) 116. |
Bizony, bizony... Én is arra nevelem a gyerekeket, hogy ha belépnek valahová, illik levenni a sapkát. Ha bemegyek egy osztályterembe és valamelyik gyereken sapka van (általában baseball sapka), ha meglátnak, rögtön lekapják a sapkát (megjegyzem, már ez is valami, mert legalább ilyenkor eszükbe jut). Na de mit lát az ember a TV-ben lépten-nyomon: a megasztár zsűriben sapkában lehet ülni, és Vujity Trtkoról sem szakad le soha a sapka, még akkor sem, ha a TV stúdióban beszélget... (egyszer majdcsak lerohad róla) És akkor én mit prédikáljak a gyerekeknek? Azt mondják, hogy nekik szabad? Olyan ez, mint a Kőműves Kelemenben. Amit felrakok estére, leomlik reggelre... Továbbra is azt mondom, ha ezért a véleményemért engem tekintenek bunkónak, akkor büszkén vállalom halálomig a bunkóságot! |
|
Előzmény: 115, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.08 21:34:45 (K) 115. |
Nekem nehéz elnéznem, akárcsak Zidane bunkóságát. Még az általam is csak zárójelben sportnak nevezett F-1-ben is levett sapkával hallgatják a győztesek a himnuszokat. Gyerekkoromban arra neveltek, hogy ha meghallom bárhol a himnuszt, álljak fel és vegyem le a sapkámat, ha van rajtam. Kicsit szégyellem magamat, amiért ma már a TV-ben ilyen alkalmakkor játszott himnusz hallatán nem teszem meg ezt. |
|
Előzmény: 114, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.06 20:30:46 (V) 114. |
Nem, nem a te hibád, szerintem is igazd van. Ez nem maradiság kérdése. De most nézzünk el neki ennyit, annyi örömet szerzett nekünk azt elmúlt napokban. |
|
Előzmény: 113, Jelbeszéd |
<< 1 >> |
|