Színváltás: |
|
Rocktóber | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.13 16:28:11 (K) 12277. |
Nekem ez a klub nagyon fontos. Itt mindig jól érzem magam. A klubban 99%-ban rendes emberek vannak. Szerintem sem a helyszín a fontos hanem a klub. Az Illés klub igazi kuriózum. Én szívesen élnék a 60-as 70-es években. De sajnos nincs időgép. Viszont ez a klub visszavarázsol engem a régi szép időkbe. Én azt mondom legyen a klub egy másik teremben. Fogjunk össze hogy továbbra is életben maradjon ez a klub. | |
Előzmény: 12265, Lilike |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.13 13:17:58 (K) 12267. |
Teljesen így van ,ezt csak az tudja átlátni,aki (majdnem)mindig ott van velünk. Nekem azért sokat számít az a tudat, hogy anno itt léptek fel szeretett művészeink,az akkori légkört mélyen beitták a falak és ez most mint történelem sugárzik belőlük. Ezt semmi sem fogja pótolni,de az vígasztal,hogy elmondhatjuk: Mi még ide jártunk ! |
|
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.13 13:09:23 (K) 12266. |
Én úgy gondolom, hogy a klub küldetése fontosabb, mint a helyszín, ahol ezt véghezviszi, legyen bár az mégoly legendás is, mint a Körterem. Ezért nincs bennem pesszimizmus a tekintetben, hogy sikerül-e átmenteni a hangulatot egy másik helyszínre is. Azok közé tartozom, akik a Körterem jelentőségét csak felvételekről, szájhagyományból ismerhetik; személyesen nem lehettem ott, mikor a legenda születőben volt. S bár átérzem és sajnálom a helyzetet, hiszek abban, hogy ilyen sok jó szándékú ember mindenképp megtalálja a maga fórumát. |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.13 12:57:44 (K) 12265. |
Azért azt meg kell hagyni, hoy nagyon-nagyon sokat jelent az Illés Klub az oda járó embereknek. Sokkal többet,mint az első ránézésre tűnhet. És azért szerintem nem a Körterem miatt, hanem a hangulat, a társaság, Leviék, Tiniék, a zenekar miatt. Nagy barátságok alakultak itt ki. Szerintetek? |
<< 1 >> |
|