Színváltás: |
|
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.18 18:49:05 (V) 12366. |
Teljesen igazad van! Szomorú, hogy ez lesz a körterem sorsa, de mint kiderült, ez ellen semmit nem tudunk tenni. Másik helyet kell keresni, ahol tovább élhet a klub. Szerencsére mostmár tényleg szép számmal vagyunk, az ország különböző városaiból, városkáiból, faluiból jönnek az emberek. Ennek következtében már a körtermet is kezdtük kinőni, ami azért jó. | |
Előzmény: 12361, Lilike |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.18 16:23:48 (V) 12362. |
A következő mondatod nekem egyszerűen FÁJ.: "... "csak" egy helyet kell találnunk, valami hasonlót, esetleg jobbat .." Akik kezdetektől oldajártak biztosan ugyan így éreznek, azok azt is tudják, a KÖRTEREM nem csak egy hely. Helyette modernebb tucatszám akadhat, de hozzá még csak hasonlót sem, de jobbat végképp nem lehet találni. A hozzászólásod többi részével viszont tökéletesen egyetértek. |
|
Előzmény: 12361, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.18 13:31:55 (V) 12361. |
Én úgy gondolom, hogy minden adott a klub folytatásához a helszínt leszámítva. Adott a törzs- (mostmár átlag 120-130 fős) közönség (szeretném hinni, hogy összetartó is), gyakorlatilag egymást hozzák-hívják az emberek bármilyen különlegesebb reklám nélkül. Adott egy magas színvonalú zenekar, amely eddig is sokat adott hozzá a klubhoz. Szerintem "csak" egy helyet kell találnunk, valami hasonlót, esetleg jobbat, ahol folytathatnánk azt, ami elindult. Ennyi. | |
Előzmény: 12359, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.18 08:05:17 (V) 12359. |
Nekem az a véleményem, hogy amíg nem tudjuk, hogy mi történt, addig nem is fogjuk tudni, hogy mit csináljunk a jövőben a Klubbal konkrétan. A "csináljunk valamit!' pedig elég nehezen megfogható. Adott az Illés együttes, mint fogalom és adott az a baráti kör, amely e köré a tragikus halálesetek mellett is élő legenda köré csoportosulva ápolja a hagyományokat és színvonalas együttlétek során továbbad valamit azokból az értékekből, amely az Illés együttest és az ahhoz tartozó alkotói kört jellemzi. És az is adott sajnos, hogy nincs meg a Körterem. Mit tegyünk? Keressünk új helyet? Néhány napja még úgy volt, hogy a főépületben leszünk. Keressünk új klubvezetőket? Keressünk új zenekart? Valami bagatell dolgon csúszott el a Klub jövője vagy komoly akadály(ok) miatt? Mi van e döntés mögött, kinek az érdeke? Személyes ellentétek, pénz, politika? És itt nyilván nem Indián egyszemélyes döntéséről van szó, ő "csak" beírta, hogy a döntés megszületett. Kiknek a döntése? Miért nem érdemli meg a több száz klubosch, hogy a lényeget illetően választ kapjon? Miért jobb, ha találgatunk, ezzel óhatatlanul is pletykáknak utat engedve? Ismétlem: ez nem privát kiváncsiság részemről, az okokat azért kéne tudnunk, mert akkor fogjuk tudni, hogyan tovább! |
<< 1 >> |
|