Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.20 11:48:03 (K) 12378. |
Azt hiszem, hogy közel negyven éve senkinek sem jutott eszébe, hogy ez egy örökre megőrzendő hely lenne. Nem is magunknak őrizgetni, hanem magunkból hagyni szeretnénk valamit, és azt gondoljuk, hogy a kézzelfogható dolgok továbbadásával teljesülhet ez a vágyunk. Pedig tudjuk, hogy nem ez a lényeg. A lényeg az, amit már átvettek tőlünk Illés kápolnájának ifjú látogatói, és amit már saját képükre formáltak, a saját lelkükhöz igazítottak, és amiben részben már saját magukat is megtalálták. Azt hiszem, hogy nem is jöhetett volna jobbkor a klub újraélesztése-újjáéledése, mint a végső búcsúkoncert után. Talán sokkal inkább vagyunk, mint voltunk. És talán leszünk is... még egy darabig. |
|
Előzmény: 12371, Lilike |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.19 20:48:57 (H) 12374. |
Siratva egy klubot, de továbbvinni, ahogy Lilluka mondta: "Illésért és magunkért" | |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.19 12:41:43 (H) 12372. |
Továbbvinni egymásért, az Illésért és magunkért!!! | |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.19 09:41:58 (H) 12371. |
Világos, én is könnyesre örültem magam a Cavernben Liverpoolban, pedig már csak egyik fala eredeti. De el kell dönteni, mit akarunk csinálni. Siratni egy helyet, vagy továbbvinni a klubot? | |
Előzmény: 12369, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.19 00:05:38 (H) 12369. |
A néhány, régiek közül fellelhető "majom" egyike vagyok, talán egyetlen, aki balga módon próbálja megértetni magát. Most éppen a következővel: Lerágott csont számomra az Ezek a fiatalok c. film, annyiszor láttam. Legelőször, amikor moziba került, aztán videón, DVD-n...többszázszor. Legutóbb, amikor a klubban voltam. Megnézhettem volna itthon is bármikor, mehettem volna később a vetítés után. De nem, látnom kellett, ott is, százakárhanyadszor. Minden egyes alkalommal ott érzem magam a fiatal "majmok" között, (hiszen ott voltam, ha nem is azon a filmen) akik áhítattal hallgatják őket. Ugye érted? A Körterem is ez nekem, nekünk, sokaknak, akik tizenévesen már odajártunk a huszonéves Illéséket látni, hallgatni. Persze ez mit sem változtat azon a tényen, hogy most ettől végleg el kell búcsúznunk, és helyette egy másik bázist találni. |
|
Előzmény: 12368, benzol |
<< 1 >> |
|