Színváltás: |
|
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.22 19:25:35 (Csü) 12446. |
Ezek nagyon találó sorok. Majd valamikor pedig az a korosztály gondol vissza a jelenkorra,aki(k) már személyesen nem találkozhatnak a régi nagy művészekkel,akiket mi személyesen tisztelhetünk. |
|
Előzmény: 12431, Az Utolsó Európai |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.22 16:59:00 (Csü) 12432. |
Milyen igaz... | |
Előzmény: 12431, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.22 16:55:56 (Csü) 12431. |
Jómagam se voltam ott a 60-as években - ha jól számolom, akkor mentem középiskolába, mikor Lilike született... - , de igaznak érzem a Bojtorján sorait: Énekelsz egy régi nótát, S azt mondod, sokért nem adnád, Hogyha visszajönnének azok a szép idők, Amikor még vártak rátok A lányok és a jó barátok Esténként egy mozi vagy egy klub előtt. Most képzeld el, hogy visszatérnek Azok a régi bolond évek, És minden éppen úgy van, ahogyan volt. Éhes vagy és nincsen pénzed, Átcsavarogtál három éjjelt, És mint egy őrült járod a rock and rollt. Minden korban van valami, Ami akkor és ott jó, És éppen attól válik széppé, Hogy vissza nem hozható. S ha összejönne a régi banda, Hidd el, roppant unalmas volna. Mást gondolnánk és másról volna szó. Azok az évek elmúltak már, Te is eléggé megváltoztál, Bár meglehet, hogy a tükörnek nem hiszel. De ha egy régi lánnyal találkoznál, Tudom, te is csodálkoznál, Hogy meghízott, s hogy két gyermeket nevelt. Megmarad nekünk néhány dal, Ami emlékeztető, Hogy az életünknek nincs refrénje, Nem ismételhető. S ha őrzöl is néhány régi nótát, A helyed most már nem találnád, Ó, ha visszatérne, az a boldog bolond idő. Ó, ha visszatérne, ha visszatérne az a boldog bolond idő. |
|
Előzmény: 12427, svédasztal |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.22 16:46:46 (Csü) 12427. |
Bizony, nem csak vidám dolgok voltak a 60-as években. Volt Bosch, meg Várklub, meg ilyenek, aztán hétfön felelés, mondjuk oroszból, még mindig borsózik a hátam... | |
Előzmény: 12422, benzol |
<< 1 >> |
|