Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.06 17:30:04 (Csü) 12578. |
A mai Bors újságban az alábbi cikk jelent meg: BRÓDY A BIKINIVEL SZÖVEGEL Igazi legendával erôsít a Bikini. A 25 éves zenekar legújabb lemezére ugyanis Bródy János is írt néhány dalszöveget. Jánosnak annyira megtetszett a közös munka, hogy még az együttes jubileumi koncertjén is fellép. Németh Lojziék megfûzték Bródy Jánost. A Bikini rockereinek sikerült rávenniük a szakma nagy öregjének számító zenészt: írjon néhány szöveget új albumukra. Bródy nem sokat gondolkodott a felkérésen, sôt, még a 25 éves Bikini születésnapi buliján is dalra fakad. - Lojzival régóta ismerjük egymást, hiszen ô is régi motorosnak számít a szakmában. Zenekara munkásságát is nyomon követtem, és volt néhány figyelemre méltó daluk – kezdte Bródy, aki azonnal igent mondott a Bikini felkérésére - Megtisztelve éreztem magam amikor felhívtak. Lojzi nem akarta, hogy kibújjak a bôrömbôl, és csak annyit mondott: olyan szövegeket szeretne amelyeket már egyébként is megismert tôlem. A jubiláló zenekar és újdonsült szövegírója közös produkciót is bemutat a pénteki bulin - Saját dalaimat fogom elôadni. “Szabadnak születtem” címû szerzeményemet viszont már a zenekarral együtt játszuk el. A Bikini vezetôje Németh Alajos a legendás mûvésszel évtizedes barátságot ápol. A zenész már csak ezért is büszke a közös szerzeményekre - Bródyt régóta ismerem, a nyolcvanas években rengeteg estét eltöltöttünk együtt a Fészek klubban. Tisztelem a munkásságát, ezért úgy gondoltam, csináljunk egy próbát! Órákon át beszélgettünk a szövegrôl. Amikor János elhozta a kész munkát, nem csalódtam: rögtön passzolt ugyanis a Bikini világához – árulta el Lojzi |
<< 1 >> |
|