Színváltás: |
|
Rocktóber | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.01 12:27:20 (K) 12819. |
Én ha bekapcsolom a rádiót akkor nálam szinte mindig a pont fm szól. | |
Előzmény: 12791, benzol |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.30 19:20:52 (V) 12792. |
Ahogy Vicuska megjegyezte, tényleg kevés a beírás, ebben én is "bűnös" vagyok, mert én sem aktivizálom magamat az utóbbi időben (ismét). Persze, most mindenki el van foglalva az ünnepek körüli teendőkkel, és a beírások is úy merülnek fel, hogy vajon kit hagytam ki a jókívánságlistából... Így vagyok én is. De! És DE! De ezt muszáj meglátnom, és muszáj az örömömnek hangot adnom: "Pont FM (88,1 MHz)". Mintha hájjal kenegetnének. Kedves Benzol, Te tudod, azt hiszem, hogy az idézet melyik szakasza váltotta ki belőlem ezt az ujjongást. Az a baj, hogy ezt ma nagyon kevesen értik. Különösen az mr2 tájékán... |
|
Előzmény: 12791, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.30 18:02:36 (V) 12791. |
A Sztár FM tényleg elég jó. Van egy másik is, ahol ugyancsak előfordulnak régi jó magyar dalok, mégpedig a Pont FM (88,1 MHz). Asszem ezen volt egy-két hete, autóban épp odakapcsoltam, és egy hallgatói SMS-t olvasott be a műsorvezető, hogyaszongya: "Kiktől volt az az álomvölgyes dal?" Nekem kikerekedtek a szemeim, a műsorvezető meg mondta, hogy amikor ez az üzenet érkezett, akkor épp a Fonográf dala szólt. Naná, gondoltam, viszont az is erősen valószínű, hogy a Bengázert a megboldogult, "emeregy" előtti Kossuthon kívül nem nagyon játszotta más rádió az utóbbi mondjuk 20 évben. Szóval, Pont FM, rockrádió, hallgassátok azt is |
<< 1 >> |
|