Színváltás: |
|
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.30 22:02:27 (V) 12794. |
Sajnos ezek közül egyik adót sem lehet nálunk fogni, de ha Pesten járok,már automatikusan nyomom a Sztár FM-et.Gyöngyösön csak magasabb részeken jön - elég vérszegény minőségben...lehetne pár Wattal nagyobb az adóteljesítmény. A Pont FM-ről még nem hallottam,de rákeresek. Régen a Sláger is így indult,de az mára lezüllött,elqrvult. |
|
Előzmény: 12793, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.30 20:13:02 (V) 12793. |
Ja, "emerkettő, nagggyonnn zene" Másik "kedvencem" a Juventus szlogenje, miszerint "annyi jó zene van"... na igen, mégis ezt a sok trágyalét játsszák. Kevés a jó adó, de azért szinte mindig van egy-kettő, amelyik ideig-óráig bírja a nagy reklám-versenyt és hallgatható. |
|
Előzmény: 12792, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.12.30 19:20:52 (V) 12792. |
Ahogy Vicuska megjegyezte, tényleg kevés a beírás, ebben én is "bűnös" vagyok, mert én sem aktivizálom magamat az utóbbi időben (ismét). Persze, most mindenki el van foglalva az ünnepek körüli teendőkkel, és a beírások is úy merülnek fel, hogy vajon kit hagytam ki a jókívánságlistából... Így vagyok én is. De! És DE! De ezt muszáj meglátnom, és muszáj az örömömnek hangot adnom: "Pont FM (88,1 MHz)". Mintha hájjal kenegetnének. Kedves Benzol, Te tudod, azt hiszem, hogy az idézet melyik szakasza váltotta ki belőlem ezt az ujjongást. Az a baj, hogy ezt ma nagyon kevesen értik. Különösen az mr2 tájékán... |
|
Előzmény: 12791, benzol |
<< 1 >> |
|