Színváltás: |
|
Cila | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.10 19:48:57 (Csü) 12935. |
Köszi, örülök, hogy megtudtam! Én speciel valami izgalmasabbra gondoltam, például, hogy a dal felvételénél történt valami különleges! De tényleg fantasztikus dal, szóval érthető, hogy miért ez a kedvence! A klippet már láttam a klubban is, de ismét megnéztem, nagyon jó! |
|
Előzmény: 12925, Gábrosz <; |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.10 15:14:07 (Csü) 12932. |
2005. július 26-án a Klebersberg Kuno Művelődési központban a Zikkurat színpadi ügynökség az Illés együttessel közösen tartott egy sajtótájékoztatót. Itt kapott a zenekar egy körkérdést az újságíróktól, hogy kinek melyik a kedvenc dala. Ekkor válaszolta Levente, hogy az övé a Good Bye London. | |
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.09 22:48:10 (Sze) 12926. |
mármint Tibibá' azt mondta, hogy neki a Levi mondta, hogy azért, mert... | |
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.09 22:45:49 (Sze) 12925. |
nekem Tibibá azt mondta, hogy azért, mert ez a daluk van legjobban kidolgozva zeneileg. nem is csoda, mondjuk korábban nem, de amikor dolgozgattam a klippjén, akkor figyeltem föl rá, hogy tényleg mekkora nagy is ez a dal (noha már előtte is a kedvencem volt). Ha jobban odafigyelsz a gitárokra, ahogy ketten állandóan gyönyörűen összhangban vokáloznak... hmm... szerintem hatalmas! meg az egész felépítése, 2 transzponálás (aszem így hívják), és a refrén ritmusa is remekül ki van találva... najó nem elemzem, mert nem vagyok zenész, csak egyszerűen nagyon szeretem ezt a dalt, örültem, hogy a zenén kívüli további élmények is társulhattak nekem hozzá | |
Előzmény: 12916, Cila |
Cila | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.01.09 13:50:50 (Sze) 12916. |
Ezen olyan régóta gondolkodtam és lám... Érdekes dolgok ezek, mármint, hogy melyik dal kiről szól! Van 2 dolog ami foglalkoztat! Az egyik a Mákosrétes című dal, tetszik a sztori, de vajon van igazság alapja? A másik pedig: a 2005-ös Illés koncertek főpróbáin megkérdezték a zenekart, hogy melyik a kedvenc daluk. Levente azt válaszolta -csak tartalmában idézem- , hogy a Good-Bye London, de nem a dal miatt, hanem a felvétel miatt! Vajon miért? |
|
Előzmény: 12909, erga |
<< 1 >> |
|