Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.11 15:49:42 (P) 14912. |
Előzmény: 14904, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.11 10:11:11 (P) 14904. |
Paprikázz fel! - Best of 1965-1971 - Dupla LP Válogatás a magyar beat-pop-rock hőskorából. 1. LP A. oldal Expressz - Alagút Atlantis - Kínai fal Illés - Átkozott féltékenység Nagy Éva with Liversing - Ez az utolsó randevúnk Echo - Egy cserép kaktusz Omega - Tűzvihar Hungária - Nem bújok én többé már a subába Illés - Keresem a szót Wittek Mária with Dogs - Keresek egy fiút B. oldal Metro - Bell, a részeges kutya Dogs - Hova siet ez az élet Hungária - Csepeg az eső Fenyvesi Gabi with Expressz - Ha csak egy fokkal szebb az ördögnél Pannónia - Sohase halok meg Metro - Volgai hajósok dala Atlantis - Hahó Liversing - Miért Illés - Nem akarok 2. LP A. oldal Neoton - Mint egy páva Illés - A bolond lány Illés - Szerelem Omega - Ha én szél lehetnék Juventus - Ilyen voltam Illés - Két év nem sok Hungária - Délibáb B. oldal Illés - Kis virág Hungária - Szegény fűzfa Omega - Rettenetes emberek Illés - Nehéz az út Zoran Sztevanovity, Ambrus Kyri, Harangozó Teréz, Magay Clementina with Metro - Egy láda arany Illés - Bűbájosok Illés - Approximáció Kapható lesz a Rock Diszkont-ban! |
<< 1 >> |
|