Színváltás: |
|
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.15 13:35:28 (K) 14958. |
Az István, a király többet ér annál, hogy ilyen módon "árulják". Véleményem szerint nem baj, ha nincs majd' minden héten előadás, de ha színpadra állítják, akkor a teljes művet, a maga helyén, megfelelő körülmények között kellene (pl. Aréna, Szeged). A darabnak ez a fajta leértékelése egyúttal a szerzőpáros és a Fonográf zsenialitásának a higítása is. |
|
Előzmény: 14947, G.TIBI |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.15 09:56:49 (K) 14948. |
Az eredetiben is van keresztmetszet: Koppányét vizsgálja meg a győztes oldal, mindjárt kettőt is | |
Előzmény: 14947, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.15 07:25:07 (K) 14947. |
A 25 éves rockopera keresztmetszete és a Társulat döntőinek legszebb dalai két részben. I. rész: A Társulat döntők legszebb dalai Mindent és most: Molnár Ágnes - Vadkerti Imre Árnyékdal: Tóth Attila Ne sírj értem Argentína: Töreki Andrea Metál egyveleg: Feke Pál, Tóth Attila, Vadkerti Imre, Varga Lajos Tetem tangó: Éder Enikő Róma égése: Varga Lajos Van-e út feléd Fejes Szandra I got Life: Feke Pál Kicsi gyere velem rózsát szedni: Simon Boglárka Minden sajtok ura: Feke Pál - Fejes Szandra Koncz, Kovács, Zalatnay egyveleg: Molnár Ágnes, Töreki Andrea, Simon Boglárka Kisfiú: Vadkerti Imre Ha én rózsa volnék Herczeg Flóra + Mindenki Időugrató - Feke Pál, Simon Boglárka, Molnár Ágnes II. rész: István, a király keresztmetszet Nézz énrám láthatatlan: Feke Pál - Simon Boglárka Nem vagyunk még hozzád méltók/Nem kell olyan Isten: Herczeg Flóra - Varga Lajos Nincs más út, csak az Isten útja: Feke Pál - Vadkerti Imre István fiam!: Éder Enikő Unom a politikát: Simon Koroknai Oly távol vagy tőlem és mégis közel: Herczeg Flóra - Feke Pál Szállj fel szabad madár: Tóth Attila - Vadkerti Imre Te vagy a legszebb álmunk: Vadkerti Töreki Papp Molnár Szemtől szembe: Tóth Attila - Vadkerti Imre Áldozatunk fogadjátok: Fejes Szandra Elkésett békevágy: Herczeg Flóra - Vadkerti Imre - Feke Pál Véres kardot hoztam: Tóth Attila Felkelt a napunk: MINDENKI |
<< 1 >> |
|