Elmegyek egy kicsit dolgozni, erre hogy beindult a fórum...
Gyula, kár, hogy nem voltál ott a John Mayall koncerten, de az ember sajnos nem mindig lehet ott, ahol szeretne. Azt tudod, hogy John Mayall 1933 november 29-én született, tehát az idén lesz 75.
Bruce Springsteen 2 teltházas koncertet adott Göteborgban az Ullevi stadionban. Ez koncertenként 58 000 fizetö nézöt jelentett, plusz azokat, akik jegyet ugyan nem vettek, mégis ott voltak. Sajnos, nem tartoztam közéjük.
A júl 4-i bulin voltam. A 4-th of July, az amerikai nemzeti ünnep tiszteletére a Born in the USA-val kezdett, majd a Radio Nowhere következett, és 3 órán keresztül jött az összes "nagyágyú". Bruce-nál nincs elözenekar, azt nyilatkozta ugyanis, hogy ö kezdö fiatal korában sokat volt elözenekar másoknak és azt nagyon megalázónak érezte. Ráadásként a Hungry Heart, majd a Dancing in the Dark következett. Ekkor a hangulat a tetöfokára hágott, a küzdötér egy hatalmas táncparketté alakult át.
"The Boss" szivesen látott vendége Göteborgnak. 1983-ban az Ullevi stadionban a "Born in the USA" alatt a közönség dobogását nem bírta az alépítmény, súlyos károkat szenvedett a sztadion. Négy év és néhány millió SEK után a stadion alapját teljesen újjáépítették. Az igazi teszt a következö Bruce koncert volt, ahol építömérnökök százai figyelték müszerekkel a stadion lengését, de ezúttal kiállta a próbát. Így továbbra is ott tartják a megakoncerteket. Voltam már Beach Boys, Paul McCartney, Rolling Stones koncerten ott és bírja.
|