Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.16 21:27:03 (Sze) 14973. |
Ervinnél már magamhoz szólítottam 4 jegyet. Remélem az időjárás a kegyeibe fogad bennünket. Valahol olvastam egy cikket, hogy Presszer Pici és Levi közös szervezésének köszönhető ez a csodálatos nap. Azt is hallottam, hogy Levente és Tini is fellép. Remélem igaz lesz. Azért az is nagyon jó lenne, ha a fellépőkről valamilyen sorrend, vagy hozzávetőleges időpont a birtokunkba jutna. Tibi, ebben nagyon számítunk Rád. Te mindig olyan jól informált vagy Persze addig még sok idő van, de máris elkapott a láz. |
|
Előzmény: 14971, G.TIBI |
Sissy | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.16 19:05:01 (Sze) 14972. |
Azt még nem lehet tudni, hogy kik lesznek előadók? Úgy hallottam, hogy a "mieink" is fellépnének, ha bizonyos technikai (zenekari kíséret) megoldódnának. Van ennek igazságtartalma, vagy csak "álom" marad? | |
Előzmény: 14971, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.07.16 18:55:54 (Sze) 14971. |
Magyar Dal Napja 2008. augusztus 11. Budapest, Sziget Fesztivál A magyar könnyűzenei kultúra, a dalszerzők és előadók több évtizede nem tapasztalt összefogásának ad teret augusztus 11-én, a Sziget mínusz egyedik napján, a Hajógyári-szigeten. A fesztivál Nagyszínpadán délután 4-kor kezdődő monstrekoncerten az elmúlt öt évtized beat-pop-rock daltermésének emblematikus szerzeményeiből hangzik majd el egy hétórás válogatás, olyan ünnepi hangulatot teremtve, ahol a "magyar dal" áll középpontban. Jegyár: 2500,- Ft. / db. Rock Diszkont Jegyiroda: 1068 Bp. Király utca 108. |
<< 1 >> |
|