Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.08.04 21:24:21 (H) 15181. |
Kezemben van a PESTIEST különszáma a Magyar Dal napjáról. Előzetes híresztelésekkel ellentétben Zorán is ott lesz. Számomra csalódás lett volna, el sem akartam hinni, hogy ő nem vállalja a fellépést. Pár röpke idézet: Zorán: "......fontos ügy ez, amolyan figyelemfelkeltés abban a korban, amikor a magyar koncertpódiumokon sűrűn megjelenő világsztárokkal kell tartani a versenyt. Szerencsére van, amiben még talán egy ideig verhetetlenek vagyunk abban, hogy a nekünk és rólunk szóló dalok szövegeit mindennki érti, megérti. Az augusztus 11-i koncert reményeim szerint szép és emlékezetes manifesztuma, összefoglalása , koncentrált felmutatása lesz a magyar zenének, a magyar dalkincsnek." Német Alajos: "Mi úgy fogunk beesni a Magyar Dal Napjára, hogy előtte 800 km-t utazunk, de megtennénk a dupláját is ezért az eseményért. Szeretnénk jelenlétünkkel erősíteni a magyar dal jó hírét". Aztán egy másik Balázs Fecó: "Nagy öröm, hogy végre mi is szóhoz jutunk, köztük olyanok is, akik ha máshol születtek volna, méltán világsztárok lehettek volna...." Nagy Feró: "Természetesen azonnal igent mondtam Presser hívó szavára..." Ákos: "Prsser Gábor személyesen hívott a részvételre, a megtisztelő felkérésben az tetszertt a legjobban, hogy ez afféle - békenap - lehetne a zenében. Rögtön az jutott eszembe, hogy a fellépőknek nem a saját, sokszor játszott dalaikkal kellene előállni, hanem mások szerzeményeit kéne játszani...." Fenyő Miki: "Azzal, hogy elfogadtam a felkérést, egyben állást is foglaltam arról, hogy mi a véleményem a kezdeményezésről. Van miért közösen kiállnunk, ez a koncert egyfajta, ha nem is túl szoros, de szakmai összefogást demonstrál. A magyar dal kitöltötte életem javát, rengeteg örömöt adott az életben, s ezzel, azt hiszem, a fellépő kollégák és a közönség is így van" Lehetne még folytatni.... Szuper buli lesz |
<< 1 >> |
|