Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.08.24 13:50:05 (V) 15393. |
Ossyka! Köszönjük szépen a helyzetjelentésedet Szegedről. Emlegettünk a héten, mint nagy túrázót, ugyanis a Börzsönybe kirándultunk. Kismarosról kisvasúttal utaztunk Királyrétig. A helyi "Üvegtigrisnél" kiderült, hogy 750 m-es hajtánypálya is van. Éjszakai retro kisvasutazás volt a meglepetés. Agregátorról szóltak a hatvanas, hetvenes évek zenéi. Elhangzott Az utcán és az Újra itt van... . A szervezők tervezik, hogy jövőre megismétlik ezt a programot. Ha van rá igény, akkor az Illés klubtagokkal is összejöhet egy ilyen kisvonat-kirándulás. Aug. 30-31-én gőzmozdonnyal utazhattok a királyréti kisvasúttal. |
|
Előzmény: 15378, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.08.21 12:42:27 (Csü) 15378. |
Helyzetjelentés Szegedről: Tegnap este volt szerencsém a Szegedi Szabadtéri Játékokon megnézni az István, a királyt. Nagyon jól sikerült a természetesen teltházas előadás. Ismerőseimtől és a közelemben ülőktől kizárólag elismerő szavakat hallottam. A közönség kitörő ovációval fogadta Levi és Tini színpadra lépését. ( Csak zárójelben jegyzem meg, hogy én személy szerint örültem volna, ha Levi és Tini gitárját is kihangosították volna ) Gratulálok a Társulatnak, és sok sikert kívánok a folytatáshoz! És hazafelé úton még egy meglepetésben is részünk volt, összefutottunk Tinivel és Krisztinával. Még van egy "kis" adósságom Nektek, nevezetesen a szilvásváradi és a sörsátorbeli képek. Igyekszem hétvégéig megcsinálni őket. Addig is kitartást! |
<< 1 >> |
|