Lilluka, most nem kötekedni akarok, de nagyon jól válaszoltál. Gondold csak végig a NEM válasz következményét! Azt mondtad, hogy a kérdésemre NEM-et válaszolsz, tehát "NEM ugyanazt válaszolnád erre a kérdésre, mintha azt kérdezném Tőled, hogy eljössz-e június végén Kisorosziba az Illés cluBoschok bulijára ?" Tehát erre a kérdésre NEM-mel válaszoltál. És NEM ugyanazt válaszolnád a másik kérdésre, így kizárásos alapon IGEN-nel válaszolnál, tehát el fogsz jönni Kisorosziba. De nyugodtan kipróbálhatod IGEN-nel is a játékot, akkor is az lesz a vége, hogy el kell jönnöd. Ez egyszerűen logika kérdése.
Amúgy meg tényleg nem értelek. Kisorosziban 30-án lesz a buli, a nyelvvizsgád meg 1-én, még csak nem is ugyanazon a napon. Én simán bevállalnám ezt a bulit még az államvizsgám előtti napon is. Meg aztán nyelvvizsga még rengetegszer lesz, ha véletlenül nem sikerülne ... De Lajos nem minden nap fog zenélni nekünk, hiszen "ez a nap más, mint többi, ezt Te is jól tudod".
Milyen mézes pálesz? Én alig ittam belőle (egyetlen kis kupicával), a többiek benyakalták helyettem is ... Amúgy meg sör párti vagyok a bulikban. Kivéve, amikor Moha hoz pár üveg bort.
Na jó, tényleg nem szaporítom tovább a szót. Mostmár csak rajtad áll, hogy jössz-e.
|