Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 19:11:48 (Sze) 1689. |
Ok, a zene máris elérhető, de a képeket csak akkor teszem fel, ha már jópár összegyűlt (csak mert hülyén néz ki egyenként ). Halász Judit, Szörényi Levente - Amikor én még kissrác voltam Szeretném leszögezni, hogy ezzel a felvétellel nem sértünk semmiféle jogot, ugyanis nem lemezről való, hanem a TV-ből, egy gyermekműsorból lett felvéve Levi által. És lehet, hogy a teljes műsok is levetítésre kerül majd az egyik Klubban, ugyanis Tini és Levente is szerepelnek benne. |
|
Előzmény: 1685, Levente |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 16:09:42 (Sze) 1685. |
Ez igaz, és már én el is küldtem ergának. Kíváncsi vagyok, milyen fejlesztések lesznek még az oldalom. A 30-ai találkozóval kapcsolatban: Ne szervezzünk meg egy közös utazást Kisorosziba? Talán könyebben eltalálunk, és az úton sem unatkozunk. |
|
Előzmény: 1681, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 13:31:37 (Sze) 1681. |
Szerintem jó ötlet amit Erga mond, bár engem nem igazán érint. (El vagyok telve a Kis Virágos-Bródys képpel...) Valamint tettem fel saját képet is. Nézegetem a képeket, és már sok embert ismerek arcról, ha személyesen nem is. Viszont van sok "arctalan" ember, akit jó lenne megismerni. Ha hiszitek, ha nem, jobb olyannal beszélgetni, levelezni, akit "látok". | |
Előzmény: 1678, erga |
<< 1 >> |
|