Színváltás: |
|
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.28 16:09:19 (V) 1731. |
Tibor! Az általad említett Halász Judit TV felvételt az egyik összejövetelünkön nagyon szívesen megnézném! Bizom benne, hogy ezzel az óhajjal nem leszek egyedül! Speci |
|
Előzmény: 1693, G.TIBI |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 08:42:02 (Csü) 1696. |
Nekem is megvan ez az anyag videón, és azt kell mondjam az "Amikor én még kissrác/lány voltam" igazi kuriózum, így duettben. Így aztán létezik a dalból sok változat. Mert van az eredeti, aztán Halász Judit második lemezén az "Amikor én még kislány voltam" (mert így logikus) és ez a duett, amin a szöveg így is, úgy is hallható. De tudok még egy-két kuriózumot: pl. vagy nyolc éve a tv-ben volt egy műsor (azt hiszem Showbálvány) s abban Novák Péter (!) énekelte. Jól. De az első Megasztárban, még a döntő előtt, de már a tv-ben, egy Csikós Béla nevű fiatal srác énekelte, de nem jutott tovább. Ezek most a dal kapcsán jutottak eszembe. | |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 08:37:51 (Csü) 1695. |
Azt hiszem, pont ugyanezt a felvételt digitalizáltam be Levinek. | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 05:13:17 (Csü) 1693. |
Ez a nap is jól kezdödik. Egy nagyobb interjú olvasható HALÁSZ JUDITRÓL. Megnézhető: www.hirkereso.hu. /top50/ A tegnapi nap emlitett Halász Judit TV felvétel az FMH körtermében készült. A teljes felvétel gyári VHS kazin a gyüteményemben megtalálható. Digitalizálás után a klubban levetithető ha van rá igény. |
<< 1 >> |
|