Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.13 16:43:21 (K) 1988. |
Nehogy azt hidd, engem például kifejezetten érdekel. És nagyon-nagyon becsülöm is azokat a féfiakat (illetve nőket), akik hivatásukként választják a katonaságot. Egy országban szerintem a katonákat, a tanárokat és az orvosokat kellene leginkább megbecsülni. Talán ez a három legfontosabb hivatás. A gyógyszanatóriumos megjegyzéseddel egyetértek és hát csak úgy nagymamásan jegyzem meg , hogy a azért elnézve a mai fiúkákat, nem ártana egyik-másiknak egy jó kiadós katonaság! .....de nem, inkább azt hazudja, hogy ő bizony homokos... |
|
Előzmény: 1984, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.13 16:06:56 (K) 1984. |
Szerintem örülj neki, hogy nem tudod meg, bár ami az utóbbi időben volt, 6 hónap, meg minden héten haza, meg anyucika vitte be a reggelit, az már gyógyszanatórium volt ahhoz képest, ami a 60-as, 70-es években volt. Engem pl. sokkal jobban bosszantott az a tény, hogy voltak akik megúszták ilyen-olyan ürüggyel. (még ha híres emberek voltak is...) Na mindegy, elmúlt. A lányokat meg úgysem igazán érdekli ez. Visszatérve a zenére, a velem egykorúak, vagy idősebbek talán még emlékeznek arra a dalra, hogy "Tizedes elvtárs, mért oly szívtelen" - na, legyen akkor ez a mai kérdés ! Ki játszotta ezt a dalt ? Hulio és Svédasztal biztosan emlékszik rá. |
|
Előzmény: 1983, Levente |
<< 1 >> |
|