Színváltás: |
|
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.14 15:28:34 (Sze) 2027. |
Aha-aha-aha, az idézőjelet figyelmen kívül hagytam. Ez újabb sört jelent? Az ajándék téma csak vicc volt, üdv a napfényes(?) Svédországba! |
|
Előzmény: 2023, svédasztal |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.14 14:50:11 (Sze) 2023. |
Nem véletlenül tettem idézöjelbe a jogutód szót. De az elsö nagylemezük megjelenése után (1993, már ez is milyen régen volt), ami kazetta, úgy éreztem, hogy valahogy feltámadt a Fonográf. A tagok miatt, azonkívül a szerzök között van Tolcsvay Laci és Bródy Tini is, a lemez címe (Nekünk újra szállni kell), A Visszatérés c. Fonográf dal feldolgozása, valamint a hangzás, a "feeling" a Fonográfot juttatta eszembe. A Fonográf-örökséget a zenekar tagjai sem tagadták soha. Amikor 1996-ban (már ennek is 10 éve) itt jártak Svédországban, mindenhova vittem az 1981-es svéd kiadású "Fonograf Millionsäljarna" cimü LP-t referenciának, így sikerült bejutni a tv-be is. | |
Előzmény: 2022, etzilburg |
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.14 14:29:49 (Sze) 2022. |
Nem feltétlenül nevezném a NOcoMMent-et a Fonográf jogutódjának, bár kétségtelen, hogy sok közük van egymáshoz, elsősorban (ült...) tagilag (nyelvújító szó, másodsorban (állt...) hangzásilag. De azért kapok ajándékot? ui: A NOcoMMent zenekar összehasonlítása az ABSZ-el hízelgő (=Péternek 1 sör), de azért kicsit erős (hű de finom voltam), ezért a barokkos túlzásért a zenekar nevében én kérek elnézést... Bárcsak úgy lenne... |
<< 1 >> |
|