Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 11:24:56 (Sze) 223. |
Kapaszkodj meg! 25 azaz huszonöt magyar labdarúgó van benne ! Azért ha belegondolsz, csak az aranycsapatb felét elfogadta volna akkor a világ bármelyik országa ! Beleértve a brazilokat is! És azért a hatvanas években is volt több jó játékosunk. Egyébként Puskás és Albert benne van. És a háború előttről csak ketten vannak benne, de nem azok akiket Te írtál. Ja, és tényleg nem jó gyújtósnak a könyv, mert fényes és vastag lapokból áll, de szerintem jó könyv. Persze, hogy szubjektív, mint minden. De nem a magyarok állították össze !!! ui. majd leírom a listát is, de még akkor tippelj egy párat... |
|
Előzmény: 222, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.25 10:35:33 (Sze) 222. |
Öööö, gondolom Puskás és Albert szerepelnek benne. Ha pesszimista vagyok, azt gondolom, többen nem. Ha optimista, akkor még talán a huszas-harmincas évekből néhányan (Turai, Toldi, Schlosser) talán. De nem hiszem. Az a kettő. Ha ők sem, akkor az a könyv gyújtósnak jó csak | |
Előzmény: 221, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.10.24 22:48:08 (K) 221. |
Még születésnapomra kaptam egy szép albumot, címe: Az 1000 legjobb labdarúgó (aki eddig valaha volt < ezt csak én írom) Nem magyarok állították össze, hanem németek, vagyis német kiadás, magyar fordításban. Többször végigböngészgettem, sok érdekes van benne. Lehet tippelni, hogy hány magyar játékos kapott helyet benne ? |
<< 1 >> |
|