ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Gyerekek, iszonyat nagy hülyeséget csináltam, mindenkitől elnézést érte!
Elmondom azért, miről volt szó, mert ki kell magyaráznom magam. Szóval az utóbbi napokban jelentősen belassult az a szerver, amin a fórum van. Ezt a szervert a Cyberland üzemelteti, írtam is nekik, hogy mi van, de még nem válaszoltak. A lassulással párhozamosan pedig megtörtént az is, ami ilyenkor általában meg szokott: mivel annyira lassú volt, hogy a hozzászólás elküldése után rengeteget kellett (volna) várni, nyilván többször rákattintottatok a gombra, ez azonban azt eredményezte, hogy csomószor került elküldésre ugyanaz a hozzászólás, zavart okozva a fórumban. Erre én kitaláltam, hogy a hozzászólást elküldő gombra való kattintással egyidejűleg le is tiltom ezt a gombot, megakadályozva ezzel, hogy újra ugyanazt elküldjétek. (Oszi kedvéért: onClick="this.disabled=true;" -t használtam) Csak éppen én Mozilla Firefoxot használok, ami okos böngésző, így azt tette, amit kellett neki, viszont a többség Internet Explorert használ, ami pedig úgy értelmezi ezt a fajta gombletiltást, hogy a kattintás után még azelőtt letiltja a hozzászóló gombot, mielőtt elküldte volna a hozzászólást. Erre nem gondoltam (mármint arra, hogy ez a két nagy böngésző ennyire eltérően értelmezi ezt a fajta gomb-inaktiválást), így nem is derült ki a hiba - egészen mostanáig, amikor kipróbáltam Internet Explorer alatt is.
Még egyszer elnézést mindenkitől a kellemetlenségekét. Mostantól újra lehet írni, de visszatettem a fórumot a Cyberlandra, mert az én gépemen (különböző sajnálatos okok miatt) most nem lehet. Picit lassú lesz, de jól használható.
Egyébként épp most írt a Cyberland ügyvezetője, meg fogjuk oldalni ezt a lassúságot!
"Mondd, hogy nem haragszol rám"
|