Színváltás: |
|
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.12.06 00:03:04 (H) 27246. |
Illés Télapó klubnap. Sajnos szomorú volt a kezdés, mert Németh Oszira emlékeztünk. Én még mindig nem akarom elhinni, hogy nincs már közöttünk. Az est első részében szenzációs volt a latin blokk. Nagyon jól csinálták a fiúk. Forró hangulatot teremtettek rögtön már az est elején. Szűcs Antal Gábor olyan gitárvirtuóz, és olyan szólókat játszott, hogy csak ámultunk. Szívesen látnám, hallanám máskor is. Szünetben Tibi Mikulás a közönség nagy örömére körbejárt, viccelődött és cukorkát osztogatott. Úgy látom, hogy ezt a télapó szerepet nagyon szereti és jól is áll neki. Reggelre Tibi Mikulás még a havat is meghozta. Fogytak a Szörényi pincészet borai, de én felfedeztem, hogy vannak jó kis páleszaik is. Legközelebb, ha lesz rá lehetőség a vackort én is megkóstolnám. Az est második részében a MIEZ hozta a szokásos, jó hangulatú formáját. A szűk hely ellenére is többen táncra perdültek. Hosszú évek óta járnak a klubba zenélni és reméljük még sokáig fognak is. Köszönöm Jutkának is Tibinek a szervezést, a lebonyolítást. Sok munkájuk fekszik benne. Jó volt látni a sok ismerőst, akiket már hónapok óta nem láttunk. Jó este volt. És úgy búcsúzom, hogy „jövőre veled ugyanitt”. |
|
Előzmény: 27245, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2021.12.01 14:36:11 (Sze) 27245. |
ÜNNEPI ILLÉS KLUB PROGRAMJA Kapunyitás 19:00 óra; 🏃 🚴♂️ 🚗 🚍 Megemlékezés Németh Oszkárról; 😢 😢 Latin gitárest Szűcs Antal Gábor- Füvessy Norbert;🎸 🎸 MIEZ koncert I-II. rész 🥁🎸 Szörényi Családi Pincészet borvására. 🥂 🥂 🥂 Rock Diszkontnál kaphatók lesznek Főhőseink kiadványai. Belépés csak védettségi igazolvánnyal, vagy applikációval! 🕵️ 👮 Belépő: 2.000,- Ft A regisztráltakat sok szeretettel várjuk! |
<< 1 >> |
|